23 / 04 / 2024

Tekfen'den orta gelirliye özel proje: Hep İstanbul!

Tekfen'den orta gelirliye özel proje: Hep İstanbul!

Tekfen Tower, Bomonti Apartmanları, Kağıthane Ofispark, Taksim Residences gibi projelere imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, ilk kez büyük ölçekli konut projesi inşa ediyor. 1.424 konutun yer aldığı proje, 2017'de teslim edilecek




Tekfen Tower, Bomonti Apartmanları, Kağıthane Ofispark, Taksim Residences gibi projelere imza atan Tekfen Emlak Geliştirme, ilk kez büyük ölçekli konut projesi inşa ediyor. Konut sayısı açısından Tekfen Emlak Geliştirme'nin en büyük projesi olan HEP İstanbul, şirketin orta gelirliye yöneldiği ilk proje olma özelliğini taşıyor. Esenyurt'ta E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada inşa edilen 500 milyon TL'lik HEP İstanbul'da bin 424 daire bulunuyor. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "Orta gelirlinin konut ihtiyacı var. Bu segmentte ulaşılabilir fiyatlarla konut satılılmalı. Buradan yola çıkarak HEP İstanbul projesini hayata geçirdik" dedi. A sınıf konut yapımına devam edeceklerini vurgulayan Egesel, her segmentte özel proje yapacaklarını kaydetti. Egesel, "Tamamlandığında yaklaşık 4 bin kişinin yaşayacağı projeyi 'Hayatımın Evi' söyleminden yola çıkarak tasarladık" diye konuştu. Şirketin Satış ve Pazarlama Koordinatörü Emre Ülger de projenin lokasyonuna dikkat çekerek şunları anlattı: "HEP İstanbul, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında konumlanıyor. E-5 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği vadinin tam ortasında yer alıyor. Toplu ulaşım araçlarına da çok yakın bir mesafede bulunuyor." 


2017'DE TAMAMLANACAK

Tekfen'in mayısta 90 milyon TL'ye satın aldığı 56 bin metrekarelik Horoz Lojistik arsasında yapılan projede, 253 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. İnşaatına eylülde başlanan projenin Nisan 2017'de tamamlanması hedefleniyor. 11 yüksek ve 14 sıra ev bloğundan oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Lansman öncesinde satışa açılan 2 blokta 154 dairenin satışı yapılırken, lansmanla birlikte iki blok daha satışa sunuldu. Sıra evlerin ise ilerleyen zamanlarda satışa açılması planlanıyor. Toplam bin 500 ön talep toplayan projede fiyatlar 1+1 daireler için 184 ila 247 bin TL, 2+1'lerde 316 ila 403 bin TL, 3+1'lerde de 412 ila 477 bin TL arasında değişiyor. Projede 3 ayrı ödeme planı da sunuluyor.


Sabah


Geri Dön