18 / 04 / 2024

Tekin Acar Cosmetics Ankara Cepa Avm’de mağaza açtı!

Tekin Acar Cosmetics Ankara Cepa Avm’de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda yeni konseptli ilk mağazası ParfumShop’ı Ankara Cepa Avm’de açtı. Tekin Acar Cosmetics yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuyor.



Açılışa özel kampanya düzenleyen Tekin Acar Cosmetics, ParfumShop mağazasından 6 Nisan tarihine kadar yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuyor!


Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri ünlü lüks kozmetik zinciri Tekin Acar Cosmetics, yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. 35. yılına giren Tekin Acar Cosmetics, yeni mağazasını  Ankara  Cepa Avm’de açarak mağaza sayısını 79’a yükseltti. Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri olan Tekin Acar Cosmetics, mağazalarında 20.000’in üzerinde ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Tekin Acar Cosmetics’in yeni konseptiyle açılan ParfumShop mağazası modern, ferah ve şık dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle hizmete girdi.  Cepa Avm’ye yakışır, birbirinden renkli ürünler, Tekin Acar Cosmetics fırsatlarıyla kozmetik tutkunlarını bekliyor! Dünya ünlü markların açılışa özel aksiyon ve hediyeler ile indirim fırsatlarını sakın kaçırmayın...


Türkiye'de selektif kozmetik pazarında lider konumda olan Tekin Acar Cosmetics önümüzdeki aylarda da yeni illerde, yeni mağaza açılışlarıyla pazar payını her geçen gün artırarak liderliğini korumaya devam edecek.


Geri Dön