29 / 03 / 2024

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde bulunan Zülfikar Ağa Parkı'nın olduğu alana yapılacak olan "Aile ve Yaşam Merkezi" ihalesi 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat 10.00'da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek. 


Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yaptığı açıklamada: "İlçemizde yıllardır vaat edilen yatırımları son 3 yıl içerisinde söz verdiğimiz gibi birer birer kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Değişen ve modern bir Malkara inşa etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak çalışıyoruz. Bizim en büyük tesellimiz hemşerilerimizin gülen ve mutlu yüzleri. Görev süremizin sonuna gelindiğinde Malkara'nın 50 yıllık geleceğini inşa etmiş olacağız. Yapılacak olan Aile Yaşam Merkezinin Malkaralı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim." dedi. 

İhale sonucu gerekli yasal sürecin ardından ihaleyi alan firma ile gerekli sözleşmenin imzalanmasına müteakiben yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. 



Trakya Gazetesi


Geri Dön