28 / 03 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'den Kamulaştırma paneli!

Tekirdağ Büyükşehir'den Kamulaştırma paneli!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “Kamulaştırma” konulu-panel forum düzenledi. Düzenlenen panele Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,  Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile ortaklaşa “Kamulaştırma” konulu-panel forum düzenledi. Düzenlenen panele Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak katıldı.


Yılmaz İçöz Sahnesinde düzenlenen moderatörlüğünü Prof. Dr. Erol Köktürk’ün yaptığı panele Tekirdağ Barosundan Av. Sedat Tekneci, YTÜ Harita Mühendisleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Mehmet Gür, İSKİ Harita Mühendisi Mehmet Kutlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal konuşmacı olarak katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından TESKİ Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Zeki Özcan, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Alişan Çalcalı, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Genel Merkezi Müdür Yardımcısı Turgay Erkan’ın açılış konuşmasını yaptığı panelde konuşma yapması için sahneye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ her sene nüfusu bir Şarköy ilçesi kadar büyüyen bir şehir. İstatistiklere göre 2017 yılında nüfus 1 milyona ulaşacak. İki denize kıyısı olan çok vizyonlu bir şehir. Tarım ve hayvancılık, turizm, sanayi, üniversite ve lojistik gibi beş ana vizyona sahip bir şehirde yaşıyoruz. Böyle önemli potansiyelleri içinde barındıran bir cevherdir Tekirdağ. Tekirdağ böylesine bir sistem içinde büyükşehir oldu. Bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz alt yapı ve üst yapısıyla çevre sorunu yaşamayan mutlu bir Tekirdağ. Bu panelin bize katkıda bulunacağı düşüncesi ile emeği geçen herkese teşekkür ederek panelin başarılı geçmesini diliyorum.” dedi.


Program sonunda katılımlarından dolayı panelistlere teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Panelistler daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek sohbet etti. Panelistler katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön