24 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında  7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı.


Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine  Malkara Kaymakamı Osman Altın'ın yanısıra İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ile Makaralı vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarını yapan  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un  ardından konuşma yapması için kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, atak, genç ve  enerjik Belediye Başkanları ile  çalışmanın her Belediye Başkanına nasip olmadığını belirterek Başkanlarımız kendi ilçelerinin Tekirdağ’ın menfaattarını en iyi şekilde koruyup ilçelerine hizmet etmeye çalışıyorlar. Dürüst, şeffaf hizmet, kendilerine teşekkür ediyorum. ” dedi.


Malkara’nın göç vermemesi gerektiğini bir kez daha yineleyen Albayrak “ Göç vermeyin. Nüfusunuz elli binin altına düşmesin. Ne söz verdiysek bütün hizmetleri yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Biz sadece hizmet için varız.” diye konuştu.


Konuşmaların ardından protokol üyeleriyle birlikte kurdele kesildi ve temel atıldı.  


21 Derslikli Malkara ortaokulu yaklaşık 3 Milyon 500 bin liraya mal olacak ve  Aralık 2016 yılında hizmete açılacak.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön