16 / 04 / 2024

Tekirdağ İnecik Hamamı restore ediliyor!

Tekirdağ İnecik Hamamı restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa’ya bağlı İnecik Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak muhtar Mehmet Güner’den Mahallenin sorunları ile bilgiler aldı.




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa’ya bağlı İnecik Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak muhtar Mehmet Güner’den Mahallenin sorunları ile bilgiler aldı ve vatandaşların istek ve  sorunlarını dinledi.


TARİHİ HAMAMDA İNCELEME


 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından  restorasyonu yapılan tarihi İnecik Hamamında incelemeler yapan Albayrak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Hamam için  yoğun çalışmalar sonunda daha değişik bir proje çizildiğini anlatan Albayrak restorasyon tamamlandığında güzel bir tarihi eserin günyüzüne çıkartılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.


Mahallenin diğer sorunlarını da yerinde görerek inceleyen ve bilgi alan Albayrak İnecik Şarköy grup yolunun ihalesinin yıl  sonunda yapılacağının müjdesini verdi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön