19 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve yapılan yazışmaların olumlu sonuç verildiğini kaydederek otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti. Yetkililer “ Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete girmesi için yaptığımız çalışmalar sırasında Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğü otogar alanında gerekli düzenlemeyi yapmamızı istemişti. Bizde yazışmalar sırasında bu eksiklikleri gidererek tamamladık ve yapılan kontrol ve denetim sonucu Kapaklı Otobüs Terminali’nin hizmete açılması yönünde izin çıktı. Önceki günde resmen şehirler arası otobüs firmaları buraya giriş çıkış yapmaya başlamasıyla birlikte otogardan yolcu almaya başladılar. Kapaklı ilçemize hayırlı olsun” dedi.


OTOBÜS FİRMA YETKİLİLERİ MEMNUNİYETLERİNİ BELİRTTİ


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi tarafından hizmete açılan Kapaklı Otobüs Terminalinde Çerkezköy Otobüs Terminalinde hizmet veren Otobüs firmalarının tamamının birer yazıhane tuttuğu. yolcu bileti kesmeye ve otobüslerin otogara giriş çıkış yapmaya başladığını belirttiler. Firma yetkilileri terminalin hizmete girmesi ile birlikte duyduğu memnuniyeti dile getirerek, en iyi şekilde vatandaşa hizmet edeceklerini kaydettiler.




Seyit SÜREN/Çerkezköy Haber



Geri Dön