28 / 03 / 2024

Tekirdağ Saray Belediyesi artık parselleri satacak!

Tekirdağ Saray Belediyesi artık parselleri satacak!

Saray Belediye Meclisi, atıl durumda bulunan eski Askerlik Şubesi ve tamamlanmayan Öğretmen Evi'nin belediyeye tahsis edilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na talepte bulunacak. Büyükyoncalı'daki artık parsellerin satışı da karara bağlandı.



Saray Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Nazmi Çoban Başkanlığı'nda Kent Konseyi Kültür Evi'nde gerçekleştirildi.


Toplantıda atıl durumda bulunan eski Askerlik Şubesi'nin ve yıllardır tamamlanmayı bekleyen Öğretmen Evi'nin Saray Belediyesi'ne tahsis edilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na talepte bulunulmasını oy birliği ile karar altına alındı.


BÜYÜKYONCALI'DA ARTIK PARSELLER SATILACAK


Meclisin görüştüğü önemli konulardan biri Büyükyoncalı'daki artık parsellerin satışı oldu. Bu başlıkta söz alan Belediye Mali işler Müdürü Bahsegül Tınaz, Büyükyoncalı'daki vatandaşların bu konuda büyük bir beklentilerini olduğunu ve meclisin bu konuda hızlıca karar vermesi gerektiğini söyledi. 

Bu talebi olumlu bulan meclis üyeleri artık parsellerin metrekaresi 160, 210 ve 310 TL'den satışı için Başkan Çoban'a oy birliği ile yetki verdi. 



MEZBAHA İÇİN KOLLAR SIVANDI


Mecliste Saray Mezbahası'nın durumu da görüşüldü. Başkan Çoban ve meclis üyeleri mezbahanın yılsonunda kapanmaması için yoğun bir çalışmanın içinde olacaklarını ifade ettiler. 

Saray Belediye Meclis Toplantısı'nın Eylül ayı ilk oturumu Başkan Çoban'ın Büyükşehir ile birlikte yapacakları projeler hakkında meclis üyelerine bilgi vermesi ile sona erdi. 



Çerkezköy Gazetesi




Geri Dön