19 / 04 / 2024

Tekirdağ Saray yeni yüzüne kavuşuyor!

Tekirdağ Saray yeni yüzüne kavuşuyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine ziyarette bulundu. Başkan Albayrak, Çerkezköy Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları inceledi..




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine ziyarette bulundu. Saray'a bağlı Çukuryurt Mahallesi'nde Muhtar Mümin Değirmenci ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, Çerkezköy Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve çalışmaları tamamlanan  kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları ile BSK asfalt serimi ile sona eren çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Devam eden İstanbul Caddesi ve Saray-Ergene  grup yolu asfalt çalışmasının da Aralık ayında tamamlanacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tüm bu çalışmalar boyunca her türlü koşullara sabır göstererek bize destek ve güç veren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Hizmetlerimiz Saray halkımıza hayırlı olsun." dedi.


 



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön