19 / 04 / 2024

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Genel Sekreter Oral Karakaya'nın yanı sıra Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Etüd Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan, Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal, Zabıta Dairesi Başkanı Erdin Eral, Fen İşleri ve Ulaşım Dairesinden diğer yetkililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerimizde hayata geçirilmesi planlanan kavşak ve sanat yapıları avan projeleri ile ilgili, yüklenici firma tarafından sunum eşliğinde bilgi verildi. Sunumun ardından projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve gerekli değerlendirmeler yapıldı. Uygun bulunan projelerin çizimi için çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol ve kavşak düzenlemeleri ile trafik yoğunluğunda rahatlama sağlamayı hedeflediklerini belirterek, 3 ilçede yapılacak olan muhtelif yol ve kavşak düzenlemeleri yapım çalışmalarına en kısa zamanda başlamayı planladıklarını dile getirdi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön