26 / 04 / 2024

Tekirdağ'da 7 gayrimenkul İl Özel İdaresi tarafından satılıyor!

Tekirdağ'da 7 gayrimenkul İl Özel İdaresi tarafından satılıyor!

Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Tekirdağ'da 7 gayrimenkul İl Özel İdaresi tarafından satılıyor. Gayrimenkullerin satışı 19 Aralık'ta gerçekleştirilecek...



Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:

Mülkiyeti Tekirdağ İl Özel İdaresine ait aşağıdaki adresi, muhammen bedeli, ihale günü ve saati belirtilen 7 adet gayrimenkul, ayrı ayrı, Açık Teklif Usulü (Artırma) ile peşin bedelle satılacaktır.


İlan için tıklayın


1 - İhale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereği, tahmini muhammen bedelden artırım yapılarak Açık Teklif usulü ile yapılacaktır.

2 - Gayrimenkullerin, ihalesi yukarıda belirtilen gün ve saatte Tekirdağ İl Encümeni Toplantı Salonunda İl Encümeni huzurunda yapılacaktır. Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebilir.

3 - İhaleye katılacak isteklilerden aşağıdaki belgeler istenecektir.

a) İhale tarihine göre son iki ay içerisinde alınmış Yerleşim Yeri Belgesi.

b) Tebligat için adres beyanı, irtibat telefonu ve varsa faks numarası.

c) İhaleye girecek istekliler, geçici teminatlarını yatırdıklarına dair banka dekontu veya süresiz banka teminat mektubu verecektir.

d) Vekâleten ihaleye gireceklerin noter tasdikli vekâletnamesi ve imza sirküsü vermesi, şirket adına ihaleye girenlerin, ihaleye girmeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletnamesi ve şirket yetkilisinin imza sirküsü,

e) Gayrimenkullerin satış şartnamesinin her sayfası istekli tarafından imzalanıp ihale dosyasına konulacaktır.

f) İstekli, gayrimenkullerin mahallinde görüp mevcut haliyle kabul ettiğini ve satın aldıktan sonra herhangi bir tadilat veya onarım talep edemeyecektir.

4 - İstenilen belgeler ihale saatine kadar Tekirdağ İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilecektir.

5 - Satılan gayrimenkullerin bedeli peşin tahsil edilecek olup, satış bedeli üzerinden diğer vergi ve harçlar alıcıya aittir.

6 - Posta ile yapılan müracaat kabul edilemez.

7 - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

9944/1-1



Geri Dön