16 / 04 / 2024

Tekirdağ'da altyapı inşaatları hızlandı!

Tekirdağ'da altyapı inşaatları hızlandı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Süleymanpaşa birinci kısım kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı kapsamında Hükümet caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.



Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Feyzi ÜNAL, Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Kanan Güneş ile birlikte Süleymanpaşa birinci kısım kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı kapsamında Hükümet caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


TESKİ Genel Müdürü Başa, ilgili müteahhit firma yetkililerinden ve kontrol mühendislerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özellikle çalışmalar sırasında kullanılan malzemelerin kalite kontrolünde çok daha dikkatli olunması gerektiği konusunda yetkililere talimat veren Genel Müdür Başa, hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmalar süresince vatandaşların mağdur edilmemesi konusunda da gerekli talimatları vererek, “Yapılan bu çalışmalar süresince halkımızın göstermiş olduğu sabır ve metanet için teşekkür eder ve tüm bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Süleymanpaşa birinci kısım kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı kapsamında çalışma yapılan yerlerin çarşı merkezinde olması sebebi ile daha sonra yeniden altyapı kazı çalışması olmaması için TESKİ tarafından içme suyu hatları da yenileneceği bildirildi. En yakın zamanda çalışmalar tamamlanacağı, üst yapı çalışmalarına başlanacağı ve cadde trafiğe açılacağı belirtildi.


Hürriyet


Geri Dön