25 / 04 / 2024

Tekirdağ'da üniversiteliler için Gençlik Merkezi yapılacak!

Tekirdağ'da üniversiteliler için Gençlik Merkezi yapılacak!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözebilmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde gençlik merkezi yapacağını açıkladı.




Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözebilmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde gençlik merkezi yapacak.


Değirmenaltı Mahallesi’nde yer alan 90 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek Süleymanpaşa Belediyesi Değirmenaltı Gençlik Merkezinin bodrum katında öğrenciler için çamaşırhane, giriş katında ise günlük gazete ve dergileri takip edebilecekleri, ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecekleri iletişim merkezi yer alacak.


Tekirdağlı Yüksek Mimar Hakan Dölgen tarafından projesi hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezinin, küçük bir alana yapılacak olmasına rağmen oldukça işlevsel bir yapıya sahip olması bekleniyor. Aynı zamanda heykelsi bir yapıya sahip olan merkez, sanatsal olarak da mahalleye yeni bir hava katacak.


Hürriyet Yerel




Geri Dön