26 / 04 / 2024

Teknik Yapı 2015'te kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Teknik Yapı 2015'te kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Yeni yılın ilk çeyreğinde 5 bin konut ve ticari alanlarıyla Türkiye'nin en büyük projelerinden Tuzla'daki Evora İstanbul'un teslimlerini tamamlayacak olan Teknik Yapı, diğer yandan yeni mega projeler için de kolları sıvadı.



Yeni yılın ilk çeyreğinde 5 bin konut ve ticari alanlarıyla Türkiye'nin en büyük projelerinden Tuzla'daki Evora İstanbul'un teslimlerini tamamlayacak olan Teknik Yapı, diğer yandan yeni mega projeler için de kolları sıvadı. Teknik Yapı'nın 2015'te odaklanacağı projelerin başında kentsel dönüşüm projelerinden Fikirtepe projeleri ile Suadiye Sahil Sitesi projeleri geliyor. 


Teknik Yapı, 2015'te bir de Evora İstanbul kadar büyük bir mega proje gerçekleştirmeyi de planlıyor. 

Evora İstanbul'da teslim finali Teknik Yapı'nın Tuzla'da hayata geçirdiği 5 bin konut ve ticari alanlardan oluşan Evora İstanbul projesi, Türkiye'nin tek seferde hayata geçirilen en büyük projesi özelliğini taşıyor. 2014'ün Temmuz ayı itibarıyla teslimlerin başladığı Evora İstanbul projesi için Nazmi Durbakayım, "Evora İstanbul Mart 2015 itibariyle tamamen bitmiş ve teslim edilmiş olacak. 2015'te en az Evora İstanbul gibi bir büyüklükte yeni bir proje için çalışmalarımız var. Önümüzdeki yılın ilk yarısında yaklaşık 10 bin kişinin, yıl sonunda ise 17 bin 500'ün üzerinde insanın Evora'da yaşayacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu. 


Fikirtepe'de temeli attı 

Kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe'de proje ruhsatı tasdik edilen ilk firma olan Teknik Yapı, kat irtifakı kurulmuş Concord İstanbul'un temelini olan Concord İstanbul'un 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşan ilk etabının temeli dökülmeye başladı. İlk etabı oluşturan 617 dairenin yüzde 95'inin satışının gerçekleştiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarının sağlanmasındaki en büyük etkenin marka güvenirliliği olduğunu söyledi. Concord İstanbul'un 553 konutluk ikinci etabının da ruhsatı alınmak üzere. Teknik Yapı 2015'te biri Fikitepe'nin en üst noktasında, diğeri Ziverbey'in en prestijli noktasında yer alan iki Fikirtepe adasında da ruhsatlarını alacak. Suadiye Sahil Sitesi dönüşüyor Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi'nde 10 yıllık bir serüvenin mutlu sonla bitmesini 2015 yılında kutlayacak. 


Yaklaşık 50 yıl önce plaj evleri olarak insa edilen sitenin ekonomik ömrünü Kalkınmada öncü oldu Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği öncü projelerle, yatırım gerçekleştirdiği bölgelerin kalkınmasına ve gelişnne büyük katkı sağladığına dikkat çeken Nazmi Durbakayım "Teknik Yapı olarak, bugüne kadar 4 bölgenin kalkınmasına öncülük yaptık. 1974-2006 yıllarında Kadıköy/Bağdat Caddesi, 2006-2010 yıllarında Kartal, 2006-2012 yıllarında Ataşehir ve 2012-2015 yıllarında Tuzla'da gerçekleştirdiğimiz bu projeler bölgelerinin öncü projeleri oldu" dedi. 


Posta Ek


Geri Dön