25 / 04 / 2024

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Concord İstanbul

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sağlayan projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.



İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, ikinci etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen  Concord İstanbul  Residence 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. 


Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Projede dairelerin alanları 47 metrekare ile 133 metrekare arasında değişiyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Concord İstanbul'da 1.175 adet konut yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatın yüzde 10'u sözleşme aşamasında ödeniyor, kalan yüzde 15'lik kısmın ödemesi ise 1 yıl ertelenebiliyor. 


Fikirtepe Concord İstanbul'da sauna, buhar odası, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 36 ay 0 faiz imksnı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Concord İstanbul Rezidans nerede?

Adres: Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Concord İstanbul  Teknik Yapı  satış ofisi

Telefon numarası: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön