28 / 03 / 2024

Teknik Yapı Deluxia Palace'da 161 bin TL'ye!

Teknik Yapı Deluxia Palace'da 161 bin TL'ye!

Teknik Yapı, Mart 2010'da satışa sunduğu Deluxia projesinde yer alan ancak ilk etap satışlarına dahil etmediği farklı tip ve büyüklüklerdeki 218 dairenin satışına başladı



Yüksek şerefiyeli grup içinde yer alan 2. Etap dairelerin 145 adedi Deluxia Palace, 73 adedi ise Deluxia Suites'de bulunu yor. Satışa sunulanların büyük kısmını brüt 67,07 metrekareli 1+1 tipi daireler oluşturuyor. Deluxia Palace'da yer alan dairelerin fiyatları 161.500 TL'den Deluxia Suites'de yer alan dairelerin fiyatları ise 170.800 TL'den başlıyor.

Önce gelene fiyat avantajı

Toplam 702 dairelik Deluxia Palace ve Deluxia Suites'de yer alan 1. etap satışlarının büyük kısmını tamamlayan Teknik Yapı, ses ve ışık göste risi yapılacak olan havuz ve gölet manzarasına sahip 2. Etap satışında da ilk gelen müşterilerine avantaj sağlayacak satış stratejisini uyguluyor. Deluxia projesinin ilk etap satışlarının Mart ayında kısa süreli 'fiyat avantajı ile başladığını hatırlatan Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikinci etap satışlarında da aynı fırsatın sunulacağını açıkladı. Satışlarda belli bir noktaya ulaştıktan sonra metrekare birim fiyatlarında bir düzenleme yapılacağım açıklayan Umut Durbakayım, "Teknik Yapı olarak sansa sunduğumuz tüm projelerde belli bir yüzdeye ulaştıktan sonra fiyat artışı yapıyoruz. Böylece hem ilk gelen müşterilerimize uygun fiyat olanağı sunuyoruz, hem de belli bir primi garanti etmiş oluyoruz. Sonuçta, bizden daire almak için erken davranan müşterilerimize avantaj sağlıyoruz" dedi.

Umut Durbakayım "Deluxia projemizdeki mevcut fiyatlar bile bölgedeki fiyat seviyesinin altında. Uygun fiyat seviyesini de yüzde 5 gibi aşağıdan başlatarak ikinci etap satışlarına start vereceğiz. Finans Merkezi'ne ev sahipliği yapacak olan Batı Ataşehir'deki prim potansiyelini göz önünde bulundurarak müşterilerimize çifte fırsat olarak tanımladığımız bu satışı Ekim sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Deluxia Suites, mininaml yaşam merkezi olacak

Deluxia Suites, minimal yaşam tarzını benimseyen, fakat bunun yanı sıra lüks ve konforlu yaşam tarzı isteyenlerin stüdyo ve 1 +1 tipi daire taleplerine cevap verecek. Deluxia Palace ile sinerji oluşturan ve aynı hizmet kalitesini sunan Deluxia Suites'in kapalı mekanla¬rında 120 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, fitness, kafeterya, sauna, buhar odası, step/aerobik/plates merkezi yer alacak. Deluxia Suites maliklerinin günlük tüketim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik mağazaların hizmet verebilmesi için de üç ayrı cephede konuşlandırılan ve büyüklükleri 240 ile 350 metrekare arasında değişen üç ticari birim bulunacak. Her daire için bir adet kapalı otopark alanının tahsis edildiği Deluxia Suites'de bir adet de açık yüzme havuzu olacak.

Yeni bir cazibe merkezinin odağında

Deluxia'da, her türlü konfor ve lükse sahip stüdyo, 1 +1,2+1,3+1 ve 4+1 tipinde toplam 702 daire yer alıyor.

Projede ayrıca 167 ile 256 metrekare arasında değişen 11 ayrı kiralanabilir ticari birim bulunuyor.

Konumuna ve cephesine bağlı 20 farklı büyüklükte olacak dairelerin büyüklükleri; stüdyolarda 37.65, 1+1'lerde 54.29 - 67.07, 2+1 lerde 98.62 - 101,77, 3+1'lerde 131,23 ve 4+1'lerde ise 210,03 - 263,58 m2 aralığında değişiyor.

Baştan aşağı yepyeni bir görünüme kavuşan Ataşehir, yapılması planlanan Finans Merke¬zi ile başlı başına cazibe merkezi haline geliyor.

Lüks konutları, düzenli altyapısı, ulaşım kolaylığı ve merkezi konumuyla birçok aile ve yatırımcı tarafından tercih edilen Ataşehir, istanbul'un son dönemlerde en popüler bölgelerinden biri oluyor.
 
Bölgenin tercih edilmesini sağlayan bir diğer neden ise uluslararası niteliklere sahip Fenerbahçe Arena'nın yakın zamanda hizmete girecek olmasıdır.
Hürriyet Seri İlanlar

444 10 08

www.teknikyapi.com




Geri Dön