18 / 04 / 2024

Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!

Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora Denizli

Denizli Merkezefendi'de 115 dönüm arazi üzerinde yükselen Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı. Projede lansmana özel yüzde 12 indirim uygulanıyor.



Teknik Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği  Evora Denizli  projesi altısı konut, ikisi ticaret, ikisi park ve ikisi eğitim olmak üzere 12 adadan meydana geliyor. 

 

1.600 özel daireden oluşan Evora Denizli Merkezefendi projesi 5 bin kişilik yaşam alanına sahip. Evora Denizli'de geniş balkonlu,  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Evora Denizli daire fiyatları için tıklayınız


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!

600 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen Evora Denizli projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 12'lik indirim uygulanıyor. 


LEDD Adayı olan Evora Denizli'de; çocuk oyun alanları, süs havuları, açık kapalı havuzlar, biyolejit gölet, yürüyüş alanları, tabiat parkı, fitness, sauna, spor kulübü, yazlık sinema ve okul alanları gibi sosyal donatılar mevcut. 


Hem yaşam amaçlı hem de yatırım amaçlı bir konseptte tasarlanan  Teknik Yapı  Evora Denizli  projesi  Evora İstanbul'un bir benzeri olarak inşa ediliyor. 


Evora Denizli görselleri;


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!


Teknik Yapı Evora Denizli satışa çıktı!



Evora Denizli adres: Selçukbey mah. 646.sok Merkezefendi / Denizli


Evora Denizli satış ofisi;

Telefon: 444 10 08

Web adresi: http://evoradenizli.com/


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




Haber Deha 20 Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Teknik Yapı'nın dev projesi Evora Denizli projesi 115.291 bin metrekarelik alan üzerinde 1.500 tane lüks konutla beraber yeni bir şehir olarak inşa ediliyor. Evora Denizi projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşmaktadır. Evora projesi içerisinde özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer alıyor. Günümüz modem şehir yaşamı ve insanının ihtiyaç duyacağı hemen hemen tüm özellikler yer alacak İnşam esas dan mimari kurgu ekseninde oluşturulan proje, içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireleri barındıracak. Denizli projesinin Teknik Yapı için önemli bir adım olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Anadolu'ya ilk adımının bu şehirde başlamasının tesadüfi olmadığını ifade ederek. "Ve şimdi de yine Emlak Konut GYO'nun Ankara'dan sonra Anadolu'ya açılım hamlesinin ilk temelini Denizlide atıyoruz" dedi. 




Deha 20




Haber Denizli Hizmet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut güvencesi ve Teknik Yapı kalitesi ile Denizli'de inşaa edilen yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli Projesi, özel fiyat politikası ile satışa sunuldu. Evora Denizli Projesinin tanıtımı görkemli bir tören ile gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO'nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı tarafından Denizli'de gerçekleştirilecek Evora Denizli projesi satışa sunuluyor. Yeni konut projesinin tanıtımı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Emlak Konut GYO yetkilileri ve gazeteciler katıldı. Emlak Konut GYO'nun Denizli Merkezefendi'deki 115,291 bin metrekarelik arsa ihalesini teklif vererek kazanan Teknik Yapı, bu arsa üzerine konut, ticaret, eğitim tesisleri ve park alanı yapacak. Evora Denizli projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor.
 
Toplam büyüklüğü 115,291 bin metrekare olan arsa üzerine yükselecek Evora Denizli projesinde yaklaşık 1.500 lüks konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer alacak. Minimum 750 milyon liralık hasılatın hedeflendiği projede günümüz modem şehir yaşamı ve insanının ihtiyaç duyacağı hemen hemen tüm özellikler yer alacak. İnsanı esas alan mimari kurgu ekseninde oluşturulan proje, içerisinde 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireleri barındıracak. Büyük ve geniş balkon konseptiyle açık ve ferah yaşam alanlarına açılan dairelerin büyüklükleri brüt 84,37 m2 ile 201,06 m2 arasında olacak. 

Denizli projesinin Teknik Yapı için önemli bir adım olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Anadolu'ya açılımın ilk adımının bu şehirde başlamasının tesadüfi olmadığını ifade etti. Teknik Yapı'nın Emlak Konut GYO ile bugüne kadar çok iyi bir sinerji yakaladığına vurgu yapan Nazmi Durbakayım, "Emlak Konut GYO'nun hasılat paylaşım modelinin ilk uygulamalarından birini Ataşehir'de birlikte yaparak, birçok başarı ve ilke imza attık. Yine Emlak Konut GYO ile Tuzla'ya birlikte gittik. Türkiye'nin önde gelen projelerinden biri olan 5 bin konutluk Evora İstanbul'da, yaklaşık 20 bin kişilik yaşam alanı yarattık. Ve şimdi de yine Emlak Konut GYO'nun Ankara'dan sonra Anadolu'ya açılım hamlesinin ilk temelini Denizli'de birlikte atıyoruz" şeklinde konuştu. 

Turizm, tarım ve sanayi açısından önemli şehirlerimizden biri olan Denizli'nin, çalışkan bir nüfusa sahip olduğunu söyleyen Nazmi Durbakayım, Denizli ile Teknik Yapı'nın ortak paydasının 'çalışma' olduğunu belirtti. 

Denizli'deki çalışan oranının Türkiye'deki çalışan oranından fazla olduğunun altını çizen Durbakayım, öne çıkan bir diğer özelliğin ise kaliteli konut alma potansiyeli olduğunu açıkladı. Durbakayım, Teknik Yapı'nın son 10 yılda inşa ettiği konutların satış dağılımında İstanbul ve Ankara'dan sonra Denizli'nin üçüncü sırada yer almasının da Anadolu'ya açılmak için "Neden Denizli?" sorusuna verilebilecek bir diğer cevap olduğunu kaydetti. Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği her projede müşterisine en az l'e 2 kazandırmasının sağladığı güveni, Denizli'de de devam ettirmek için bu şehre özel rekabetçi ve uygun fiyat politikasının uygulanacağını sözlerine ekledi. 

Teknik Yapı'nın yakaladığı başarının temelinde müşteri memnuniyeti olduğunu hatırlatan Nazmı Durbakayım, "Usta bir terzinin yaptığı gibi bölgeden bölgeye değişen müşteri isteklerine uygun projeler gerçekleştirdiğimiz için bugüne kadar her projemiz yüksek getiri sağladı. Denizli'de de bu başarıyı yakalayacağımızı düşünüyoruz. Denizli'de yaşayan insanların yaşam tarzına uygun olarak geliştirdiğimiz Evora Denizli projesindeki mimari ve satış sonrası hizmet kalitesine güveniyoruz" dedi. 

Anadolu'ya açılımın ilk adımı olan Denizli'de satışa sunulan daireler için lansmana özel indirim ile birlikte uygun peşinat ve ödeme planları sunulacak. Denizli'ye özel ödeme planlarının en önemli ayağını, sadece lansmana özel peşin alımlarda yüzde 12 indirim oluşturacak. Yüzde 1 peşinat ödeyen herkesin konut sahibi olması da, lansmanın diğer önemli fırsatı olacak. Diğer taraftan ilk üç yılı sadece faiz ödemesinden oluşan ödeme planı veya 36 ay sıfır faizli ödeme planı tercih edebilecek. 

Denizli Hizmet


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı;


Anadolu atağını Denizli’den başlatan Teknik Yapı, Evora Denizli projesini satışa çıkardı. 1.500 konutluk projede 1 milyar TL hasılat bekleyen şirket, yeni şehir arayışında.

İstanbul dışında ilk projesini hayata geçirmek için Denizli'yi seçen Teknik Yapı, Anadolu turuna çıkıyor. Evora markasıyla İstanbul Tuzla'ya 5 bin konut kazandıran şirket, projelerini sürdüreceği Anadolu şehirlerinde Evora markasını kullanmayı planlıyor. İlk durak olarak Denizli'yi seçen Teknik Yapı, geçen yıl Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yapılan arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesini 514 milyon TL'ye kazanmıştı. Şirket, 115 bin metrekare alanda bin 500 konut inşa etmek için kolları sıvadı. Projenin hasılat hedefini iki kat artırarak 1 milyar liraya çıkaran Teknik Yapı, konutları 36 ayda teslim edecek.

'EVORA İLE BÜYÜYECEĞİZ'

Denizli projesinin Anadolu'ya açılımda önemli bir adım olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "İstanbul'da yaptığımız satışlarda Ankara'dan sonra Denizli'nin üçüncü olması önemli bir nedendi. Denizli'nin nüfus artış hızı, aldığı göç ve çalışan nüfusu şehrin potansiyelini ortaya koyuyor" dedi. Diğer Anadolu şehirlerinde de konut yatırımına sıcak baktıklarını belirten Durbakayım, "Denizli'ye tek proje için gelmedik, kalıcı olmak niyetindeyiz. Evora markamız Türkiye çapında yayıldı. Anadolu'nun diğer yerlerinde Emlak Konut bir ihale yapar ve kazanırsak aynı markamızla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.


METREKARESİ 2.700 TL

Yatay ve dikey blokların olduğu çevreci bir proje inşa ettiklerini söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, yaklaşık bin ön talep aldıklarını dile getirdi. Projede büyüklükleri 84 ila 201 metrekare arasında değişen konut seçenekleri olduğunu belirten Durbakayım, "Lansman boyunca peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapacağız. Ortalama metrekare satış fiyatımız 2 bin 700 TL" dedi.


PROJELER İSTANBUL'UN YÜKÜNÜ HAFİFLECEK

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Emlak Konut kalitesini Anadolu'ya yaymayı hedefliyoruz" dedi. İnşaat sektörünün çimento ve çividen ibaret olmadığını belirten Kurum, Denizli'de yapılacak bir projenin bölgedeki tüm sektörlere değer katacağını dile getirdi. İstanbul'da arsa maliyetleri nedeniyle orta ve altı kesime konut üretmenin zorlaştığını hatırlatan Kurum, "Anadolu'da hayata geçireceğimiz projeler İstanbul'un yükünü de hafifletecek" ifadelerini kullandı.

Sabah 






Haber Yeni Birlik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Emlak Konut güvencesi ve Teknik Yapı kalitesi ile Denizli'de inşa edilen yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli Projesi satışa sunuldu. Çevre dostu fonksiyonlara sahip dairelerin peşin satışlarında lansmana özel % 12 indirim uygulanacak. Türkiye gayrimenkul sektörünün iki önemli markası Emlak Konut ve Teknik Yapı, Denizli'de hayata geçirecekleri Evora Denizli projesini kamuoyuna tanıttı. Denizli halkım kaliteli ve çevre dostu konutlarla tanıştıracak olan yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli'de lansmana özel yüzde 12 indirim uygulanacak. Projeden 750 milyon TL'lik hasüat hedefleniyor 

ENERJİ VERİMLİ BİR PROJE 


Emlak Konut GYO'nun Denizli Merkezefendi'de yer alan 115,291 metrekarelik arazisi için gerçekleştirdiği ihalesini 514,727 milyon TL karşılığında kazanan Teknik Yapı imzasıyla inşa edilecek Evora Denizli konut, ticaret, eğitim tesisi ve park alanlarından meydana gelecek. Geri dönüşüm ve enerji verimliliği alanındaki özel donanıma da yer verilecek projede, pis suyun geri dönüşümü, çöpleri ayrıştıran sistem, güneş enerjisi ve aydınlatma gibi hususlarda çevreci uygulamalara yer verilecek. Projede otoparkların büyük bölümü ise yer altına alınacak. Evora Denizli projesinin tanıtımında konuşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Anadolu'ya açılımın Denizli ile başladığını söyledi. Teknik Yapı ile Emlak Konut arasında çok iyi bir sinerji yakalandığmı söyleyen Durbakayım: "Emlak Konut GYO'nun hasılat paylaşım modelinin ilk uygulamalarından birini Ataşehir'de birlikte yaparak, birçok başarı ve ilke imza attık. Yine Emlak Konut GYO ile Tuzla'ya birlikte gittik. Türkiye'nin önde gelen projelerinden biri olan 5 bin konutluk Evora İstanbul'da, yaklaşık 20 bin kişilik yaşam alanı yarattık. Ve şimdi de yine Emlak Konut GYO'nun Ankara'dan sonra Anadolu'ya açılım hamlesinin ilk temelini Denizli'de birlikte atıyoruz" dedi. 

YÜZDE 1 PEŞİNATLA EV SAHİBİ OLUNUYOR 


Evora Denizli projesinde lansman döneminde uygun peşinat ve ödeme planları hazırlandı. Buna göre ilk olarak peşin alımlarda yüzde 12'lik indirim uygulanırken, yüzde 1 peşinat ödeyen herkesin konut sahibi olmasına olanak tanınacak. Diğer taraftan ilk üç yılı sadece faiz ödemesinden oluşan ödeme planı veya 36 ay sıfır faizli ödeme planı tercih edebilecek. 



Yeni Birlik



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Teknik Yapı, Tuzla’da 5 bin konut ürettiği Evora markasını Denizli’ye de taşıdı. 1.500 konutluk projeyle Anadolu’ya ilk adımını atan şirket, yatırımını sürdürmeyi hedefliyor

Teknik Yapı, Anadolu’ya Denizli’den açıldı. Evora İstanbul adıyla Tuzla’da 5 bin konut üreten Teknik Yapı, Denizli’deki ilk projesinde bu markasıyla yer aldı. Şirket, Anadolu illerinde yapacağı diğer projelerde de Evora markasını kullanmayı planlıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) ihalesini 514 milyon liraya kazanan Teknik Yapı, 115 bin metrekarelik bu alanda 1.500 üretecek. Konutların satışına başlayan Teknik Yapı, hasılat hedefini iki kat artırdı ve 1 milyar liraya çıkardı. Denizli projesinin Anadolu’ya açılımda önemli bir adım olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Yaptığımız araştırmalara göre Denizli’de konut talebi canlı” dedi.
 

Kalıcı olmak istiyor

 
Denizli’nin yanı sıra diğer Anadolu şehirlerinde de konut yatırımına sıcak baktıklarını belirten Durbakayım, “Denizli’ye tek proje için gelmedik, kalıcı olmak niyetindeyiz. Evora markamız Türkiye çapında yayıldı. Anadolu’nun diğer yerlerinde Emlak Konut bir ihale yaparsa ve kazanırsak aynı markamızla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Umut Durbakayım, yaklaşık 1.000 ön talep aldıklarını dile getirdi. Lansman döneminde peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapacaklarını ifade eden Durbakayım, metrekare fiyatının 2 bin 700 lira olduğunu belirtti.
 

Alt gelir fiyatına lüks konut yaptık

 
EMLAK Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul’da arsa maliyetleri nedeniyle orta altı kesime konut üretmenin zorlaştığını belirtti. Murum, “Konutlar lüks olmasına rağmen fiyatları avantajlı. İstanbul’da alt gelir grubu için üretilen dairelerle aynı fiyata satılacak. Denizli’de alt gelir grubu fiyatıyla şehrin önemli lokasyonunda proje üretiyoruz” dedi.

Vatan




Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Teknik Yapı, İstanbul Tuzla'da satış rekorları kıran Evora projesini Denizli'ye taşıdı. Teknik Yapı, Anadolu hamlesinin ilk adımı olarak Denizli'yi seçti. Evora markasıyla istanbul Tuzla'ya 5 bin konut kazandıran Teknik Yapı, Denizli'deki projesini de Evora markasıyla hayata geçiriyor. Şirket, projelerini sürdüreceği Anadolu şehirlerinde Evora markasını kullanmayı planlıyor. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Anadolu'ya atılımda ilk şehrin Denizli olmasının tesadüf olmadığını söyledi. Denizli'nin çalışkan bir nüfusa sahip olduğunu belirten Durbakayım, "İstanbul'da yaptığımız satışlarda Ankara'dan sonra Denizli'nin üçüncü olması önemli bir nedendi. Denizli'nin nüfus artış hızı, aldığı göç ve çalışan nüfusu şehrin potansiyelini ortaya koyuyor. Yaptığımız araştırmalara göre Denizli'de konut talebi canlı" dedi. 



Yurt Gazetesi



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Teknik Yapı'nın Emlak Konut güvencesi ile Denizli'de inşa ettiği 1500 konutluk karma proje olan Evora Denizli projesi basına tanıtıldı. Projenin ilk etabı olan 550 konutun satışlarına başlandı Evora Denizli projesinde brütleri 84 -201 metrekare arasında değişen 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Minimum 750 milyon liralık hasılatın eklendiği projede bir çok sosyal olanak bulunacak. 

METREKARESİ 2 BİN 800 LİRADAN BAŞLIYOR 

Denizli'de Emlak Konut güvencesi ile yükselen Evora Denizli projesinde yer alan konutların metrekare fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor. Projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. 

LANSMANA ÖZEL PEŞİNDE YÜZDE 12 İNDİRİM 

Evora Denizli projesinde bir çok ödeme seçeneği de bulunuyor. Projede lansmana özel peşin ödemede yüzde 12 indirim olanağı sunulurken, 2 farklı ödeme planı daha geliştirildi. Evora Denizli projesinde isterseniz yüzde 50 peşin ve kalanını 48 ay o faiz sistemi ile, isterseniz de yüzde 1 peşin ödedikten sonra yüzde 24'ünü teslimde ve geri kalan yüzde 75'inin ise banka kredisi ile ödeyebiliyorsunuz. Evora Denizli tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum Emlak Konut'un bugüne kadar 50 milyar TL'lik yatırım yaptığım ve 125 milyar bağımsız bölüm ürettiklerini söyledi. Kurum, anadoluya yatırım yaparak güzel projeler üretmeyi bir görev olarak kabul ettiklerini belirtti. 

Anadolu'daki başlangıç noktalarının Denizli olduğunu söyleyen Kurum, Konya, Niğde, Nevşehir gibi bölgelerde proje geliştireceklerini ve o bölgelere de ciddi anlamda istihdam sağlayacaklarını sözlerine ekledi. 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ise Teknik Yapı ile ilgili '1974-1980 yılları arasında Bağdat caddesinde kurulan Teknik Yapı bulunduğu bütün bölgelere kalite ve standart getirdi' dedi. Durbakayım, 2004 yılında Emlak Konut ile başlayan ortaklığımızda birlikte yapmış olduğumuz projeler başta Uphill ve Tuzla'daki Evora projelerinin ciddi anlamda satış rekorları kırdığını ve bu projelerin en yüksek prim getiren projeler olduğunu söyledi. Durbakayım en son tuzla da 5 bin konutluk projelerinde yüzde 80 doluluk oranı, yüzde 98 satış oranına ulaştıklarını belirtti. Emlak Konut'un konut sektörüne ciddi anlamda bir kalite ve kontrol sistemi getirdiğini belirten Durbakayım, ortaklık projelerinde Emlak Konut tarafından kullanılan şartnamenin konut sektörü için çok önemli bir değeri olduğunu söyledi. Durbakayım sözlerine, Emlak Konut sayesinde sektörün gittikçe kalite ve güvenli yapılara kavuştuğunu ekledi. 

Taraf







Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...






Emlak Konut güvencesi ve Teknik Yapı kalitesiyle Denizli’de inşa edilen yaklaşık 1.500 konutluk Evora Denizli Projesi, bölge ekonomisine de katkıda bulunacak.

Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı tarafından Denizli’de gerçekleştirilecek Evora Denizli projesi, sunduğu yaşam ile Denizli’ye farklı bir yaşam konsepti getirecek. Denizli ekonomisine de katma değer sağlayacak olan proje, üç yıllık süreç içinde en az 2 bin 500 kişilik istihdam da sağlayacak. 

Şehri de kalkındırıyor


Teknik Yapı’nın proje gerçekleştirdiği her bölge ve şehre ekonomik katma değer kazandırdığının altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Projelerimizi bölge halkıyla el ele vererek gerçekleştiriyoruz. Kalifiye işgücünü bölge insanlarından seçmeye özen gösteriyoruz. Kullanacağımız kaliteli malzemeyi temin ederken önceliği bulunduğumuz şehre veriyoruz. Sosyo ekonomik kalkınmada, katkımızın olması markamızın en önemli önceliklerinden biri" diye konuştu.

Bire iki kazanç


Durbakayım, Teknik Yapı’nın son 10 yılda inşa ettiği konutların satış dağılımında İstanbul ve Ankara’dan sonra Denizli’nin üçüncü sırada yer almasının da Anadolu’ya açılmak için “Neden Denizli?” sorusuna verilebilecek bir diğer cevap olduğunu kaydetti. Durbakayım, her projede müşterilerine en az 1’e 2 kazandırdıklarını da hatırlattı. 

Projede okul da var 


Evora Denizli projesi 10 ayrı parselden oluşuyor. Toplam büyüklüğü 115,291 bin metrekare olan arsa üzerine yükselecek projede 1.500 lüks konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer 
alacak. 



Akşam





Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Evora Denizli projesi 2 eğitim, 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor. Toplam büyüklüğü 115,291 bin metrekare olan arsa üzerine yükselecek Evora Denizli projesinde yaklaşık bin 500 lüks konut, özel eğitim temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı ticari üniteler yer alacak.


Güneş




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Evora İstanbul projesinin birçok açıdan Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 1’e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdığını söyledi. 5 bin konutluk proje şimdiden nüfus 15 bin kişiye yaklaştı.

'Kazan Kazan’ modelinin başarılı örneklerinden biri olan 5 bin konutluk Evora İstanbul, 1’e 3 değer artışıyla yatırımcısına kazandırdı. 10 bini aşan nüfusa sahip projede Türkiye’de düzenli ve güvenli yaşam alanları için sayılı örneklerden biri oldu. Evora İstanbul projesinin birçok açıdan Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, gelişen Türkiye için sosyoekonomik projelerin kesintisiz devam etmesi gerektiğini söyledi.  Toplam 4.979 daire ve 100 ticari üniteden oluşan bu küçük şehirdeki dinamik yaşamın, kendi katma değerini yarattığını söyleyen Umut Durbakayım “Evora İstanbul’un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık 1 milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu eser, yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kreşinden okuluna, marketinden, kuaförüne, sucusundan perdecisine kadar temel yaşam ihtiyaçlarının kendi içinde karşılandığı bu devasa projede şimdiden 10 bin kişiyi aşan bir nüfus oluştu.” bilgisini paylaştı.
 

5 BİN KONUT 100 TİCARİ ÜNİTE

 
“Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir” diyen Durbakayım, hem yaşam hem de yatırım amaçlı daire ve ticari ünite satın alanların kazanç sağladığını ifade etti. “Hem şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul’da yaşayan insanlar, istedikleri mekanlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. Çoğu Marmara Denizi’ne nazır 5.000 konut, spor sahaları, yüzme havuzları, 100’den fazla mağaza, sağlık merkezleri, eğitim kurumları ile Tuzla’nın en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, bir taç gibi parlıyor. TEM ve E-5’le merkeze, Sabiha Gökçen’le dünyaya bağlanma şansına sahip olan Evoralılar, çok yakın zamanda metro ve Marmaray’la işlerine de gidebilecek” diyen Umut Durbakayım, projenin parasal açıdan da kazanç sağladığının altını çizdi.
 

15 bin nüfusuyla 300 ilçeyi geçti

 
Evora İstanbul sakinleri 15 bine yaklaşan nüfusla Türkiye’deki 919 ilçe sıralamasında 600. sıraya yükseldi. Yaklaşık beş bin kişilik yaşam alanlarının tamamen dolmasıyla beklenen 17.500’lük nüfusun Evora İstanbul’u Türkiye’deki ilçe sıralamasında ilk 500’e girmesini sağlayacak. 

Star


projeye sor



Geri Dön