26 / 04 / 2024

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunan Evora İstanbul Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?



"Teknik Yapı  Evora İstanbul  fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje 4 bin 979 konut ve 100 dükkandan oluşuyor. 


Tuzla Evora İstanbul daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje  Teknik Yapı  imzası ile inşa ediliyor.


Evora İstanbul Tuzla ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan kısmın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor. Projede kalan bedel için ise banka kredisiyle 36 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

 TEM'e, E-5'e, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Tuzla sahiline, metroya yakın mesafede yükselen Evora İstanbul Tuzla'da daire fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Evora İstanbul Tuzla'nın sosyal imkanları arasında açık ve kapalı otopark, kafeler, yürüyüş alanları, eğitim kurumları, özel açık havuzlar, oyun parkları, mağazalar, çocuk parkları, eğitim kurumları, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor. 


Evora İstanbul adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Tuzla Evora İstanbul satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön