29 / 03 / 2024

Teknik Yapı Fikirtepe'de Concord'un temelini attı!

Teknik Yapı Fikirtepe'de Concord'un temelini attı!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de yükselecek olan Concord İstanbul'un 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşan ilk etabının temeli dökülmeye başladı. İlk etabın yüzde 76'sı satıldı.



Teknik Yapı, kentsel dönüşümün sembolü haline gelen Fikirtepe'de dev bir projenin temelini attı. 


Fikirtepe'de yükselecek olan Concord İstanbul'un 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşan ilk etabının temeli dökülmeye başladı. İlk etabı oluşturan 617 dairenin yüzde 76'sının satışının gerçekleştiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarının sağlanmasındaki en büyük etkenin marka güvenirliliği olduğunu söyledi. 


Teknik Yapı markasının bugüne kadar gerçekleştirdiği her projede kalite ve güvenliğin ana unsur olduğunu yineleyen Umut Durbakayım, "Projelerimizi güven ve kalite üzerine inşa ettiğimiz için başarılı oluyoruz. Hiçbir zaman bundan taviz vermedik. Fikirtepe'de de misyonumuz aynı oldu. Bölgedeki kentsel dönüşümün sağlam temeller üzerinde yükselmesi için 5 yıla yaklaşan bir çalışma yapıldı. Benzer şekilde, Concord İstanbul projesinin de çok sağlam temeller üzerinde yükselmesi için çok titiz bir hazırlık dönemi gerçekleşti" dedi. 


Sabah


Geri Dön