26 / 04 / 2024

Teknik Yapı Metropark projesinde satışlar devam ediyor!

Teknik Yapı Metropark projesinde satışlar devam ediyor!

Teknik Yapı projesi olan Metropark, İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Bin 272 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen Metropark Halkalı projesinde 642 adet 1+1 daire. 348 adet 2+1 daire ve 266 adet 3+1 daire bulunuyor.



 MODERN yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışıyla yola çıkan ve bir Teknik Yapı projesi olan Metropark, İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Bin 272 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen Metropark Halkalı projesi kapsamında stüdyo, 1+1.2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yapımına 2013 yılının Mayıs ayında başlanan proje, Halkalı'da kentsel dönüşüm projesi olarak yerini aldı. Tamamı satılmış olan 6 adet stüdyo ve 10 adet 4+1 konutun yer aldığı Metropark projesinde 642 adet 1+1 daire. 348 adet 2+1 daire ve 266 adet 3+1 daire bulunuyor.

 

Sorunsuz hayat için güvenlik

 Toplam bin 450 araç kapasiteli otoparka sahip Dİan Metropark Küçükçekmece'de havuz, fıtness :enter. sauna, Türk hamamı ve spor alanları yer alıyor. Metropark, sadece ileri teknoloji ürünü tasarımları ve mimarisiyle değil, sosyal fırsatlarıyla da ner şeyin yan yana yer aldığı, sosyo-ekonomik olarak çevresini de zenginleştiren yeni bir kent kültü-ünü yansıtıyor. Teknik Yapı Holding konut yöne:im şirketi AktifYaşam 7/24 hizmet vererek Metrolark'ta sorunsuz bir hayat yaşamanızı sağlayacak. 

Lansmana :ıktığı ilk 10 günde 450 daire satarak bir rekora imza atan Teknik Yapı'nın Metropark projesinde yok yok... 

Teknik Yapı Holding'in bir parçası olan Teknik Güvenlik, Metropark'ta görev başında. Yangın, doğal gaz alarmları gibi ek sistemler ile hayatınızı daha da güvenli ve rahat bir hale getiriyor. Size sadece ailenizle Metropark'ın keyfini yaşamak düşüyor. Bu arada projede stüdyo dairelerin tamamı satılmış durumda. 


Vatan


Geri Dön