26 / 04 / 2024

Teknik Yapı projelerinde peşinat daire tesliminde ödeniyor!

Teknik Yapı projelerinde peşinat daire tesliminde ödeniyor!

Umut Durbakayım, alternatifli seçenekleri gören kişilerin ihtiyacını ertelemekten vazgeçtiğini söyledi Teknik Yapı Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı...



Daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. 

Ertelenen talep, alıma döndü Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlayan yeni kampanya ile hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin finansaJ yükünü azaltmayı amaçladıklarını ifade etti. 

Ev almak için uygun zamanı bekleyen ve bütçesini denkleştirmeye çalışan kişiler için oldukça cazip bir kampanya hazırladıklarını belirten Durbakayım, "Böylece ertelenen konut ihtiyacına cevap verdik. Satışlar kampanya ile birlikte arttı" dedi. 

TİCARÎ ÜNİTELER AÇIK ARTIRMADA 

Evora İstanbul'daki ticari ünitelerin 2. etabı açık artırmayla satışa çıkıyor. Satışa konu ticari birim sayısı 32 olarak veriliyor. Büyüklükleri 64 ile 5 bin 765 metrekare arasında değişiyor. 

İhale, 12 Aralık saat 15.00'te Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. 

Geçen yıl Evora İstanbul projesinde yer alan ticari ünitelerin ilk etabında 23 ticari ünite ihaleye çıkarken 19'u, yerli ve yabancı kurumsal yatırımcılarca metrekare birim fiyatı 4 bin 375 ile 6 bin 988 lira arasında değişen rakamlardan alıcı buldu. 


Bugün Emlak


Geri Dön