25 / 04 / 2024

Teknik Yapı Ziverbey'de yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı Ziverbey'de yeni projeye başlayacak!

Bugüne kadar Kartal'da birçok projeyi hayata geçirerek, bölgeye damgasını vuran Teknik Yapı, rotayı Fikirtepe'ye çevirdi. Firma Fikirtepe'nin Ziverbey tarafında da yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor..





İnşaat sektörünün güçlü markası Teknik Yapı, Kartal'da birçok projeye imzasını atarak, bölgeye büyük bir katkı sağlamayı başardı. Teknik Yapı'nm Kartal projeleri arasında; Uplife Park, Uprise Elite, Upcity Flats, Uptwins Deluxe Residence ve Upcity Residence geliyor. 


Fikirtepe'de genişliyor 

Şirket Kartal projelerinden Uplife Park'ı 2009 yılında, Uprise Elite'i 2010'da, Upcity Flats'i ve Uptwins Deluxe Residence'ı 2011'de ve Upcity Residence'ı ise 2012 yılmda tamamlayarak, sahiplerine teslim etmişti. 


Teknik Yapı, Kartal'a kazandırdığı projelerden sonra rotasını artık İstanbul'un en popüler kentsel dönüşüm alanı olarak öne çıkan Kadıköy Fikirtepe'ye kırdı. Bölgede ilk iki adada geliştirdiği Concord istanbul'un ikinci etabını satışa çıkaran firma, Fikirtepe'nin en yüksek noktasında ve Ziverbey'de önü hiç kapanmayacak iki yeni projesini de duyuracak. 


İkinci etap satışta 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 5 yıldır faaliyet gösterdikleri Fikirtepe'de ilk geliştirdikleri proje olan Concord İstanbul'da 1170 rezidans daire ile 750 milyon liralık değere sahip olduğunu belirtti. İlk etap satışlarının ardından 553 dairelik ikinci etabı görücüye çıkarttıklarını anlatan Durbakayım, bunun da yüzde 25'lik kısmını şimdiden sattıklarını belirtti. 


4 yapı adasına sahip 

Fikirtepe'de geçirdikleri 5 yıl sonrasuıda kentsel dönüşüm konusunda en deneyimli firmalardan birisi haline geldiklerini anlatan Umut Durbakayım, "Fikirtepe'de şu anda 4 yapı adasına sahip olduk. Concord İstanbul projesinin yanı sıra bölgede başlayacağımız iki farklı proje var" dedi. Bunlardan birisinin Fikirtepe'nin en yüksek noktasındaki tepede yer alacağını anlatan Durbakayım, "Dolayısıyla bölgenin en yüksek manzarasına sahip proje bu olacak. Şu anda iki-üç kattı binaların bulunduğu bu noktadan Tarihi Yarımada'yı bile görmek mümkün oluyor" dedi. 


Ziverbey tarafına proje 

Umut Durbakayım, bununla birlikte Fikirtepe'nin Ziverbey tarafında da yeni bir projeye başlayacaklarını anlatarak, "Burası da tamamen köprü yoluna cepheli bir noktada, ayrıca Fenerbahçe Stadı'na en yakın bölgede. Stad nedeniyle buradan da önünün kapanma ihtimali yok" ifadelerini kullandı. 


Çalışmalar başladı 

Umut Durbakayım, Tepe Ada'da yüzde 97, Ziverbey'de ise yüzde 80'lik anlaşma oranlarına sahip olduklarını belirterek, "îki proje için mimari çalışmalarımız tamamlandı. Gelecek 6 aylık dönemde öncelikle Tepe Ada projemize başlayacağız. Ziverbey adası ise 1 yıllık süreç içerisinde hazır hale gelecek. Her ikisi de Concord'dan bağımsız markalar olarak satışa sunacağız" diye konuştu. 


Posta Ek


Geri Dön