25 / 04 / 2024

Tekno Prefabrik İç Anadolu'da hizmet veriyor!

Tekno Prefabrik İç Anadolu'da hizmet veriyor!

Tekno Prefabrik, İç Anadolu'da kaliteli ürünleriyle hizmet veriyor. İlk zamanlarda sadece konut satışı yapan Tekno Prefabrik, 2015 yılında şantiye binaları ve ofis konteynerleri satışına da başladı.



2013'te Gökhan Koçkesen ve Ersin Ayduğan tarafından kurulan Tekno Prefabrik, İç Anadolu'da kaliteli ürünleriyle hizmet veriyor. İlk zamanlarda sadece konut satışı yapan Tekno Prefabrik, 2015 yılında şantiye binaları ve ofis konteynerleri satışına da başladı. Anadolu'nun en büyük prefabrik showroomunu kuran Tekno Prefabrik, müşterilerinin binaları yakından görmeleri için tüm olanakları sağlamış durumda. Tekno Prefabrik, ayrıca konumu itibariyle Türkiye'nin her yerindeki müşterilerine nakliye konusunda ciddi avantajlar sağlıyor. 


Betonarme binaların yerini prefabriklerin aldığı günümüzde üretim politikasını müşterilerin tercihine göre belirleyen Tekno Prefabrik, kolay kurulum, hızlı servis ve çevreye olan duyarlı yapıları ön plana çıkarıyor. 2016 sonuna kadar şantiye tedarik eden firmalar arasında yerini sağlamlaştırmak isteyen Tekno Prefabrik, önümüzdeki beş yıl içinde Türkiye'nin ilk üç firması arasında yer almayı hedefliyor. Ar-Ge çalışmalarına da büyük önem veren Tekno Prefabrik, dünyaya sadece ürün değil aynı zamanda fikir satan bir firma olmanın planlarını yapıyor. 




Milliyet Çukurova


Geri Dön