19 / 04 / 2024

Tekno Vinç, bölgesel depolar kuracak!

Tekno Vinç, bölgesel depolar kuracak!

Tekno Kule Vinç Grubu, Manitowoc çatısı altındaki POTAIN kule vinçlerin, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyor. Firmanın 2014 yılının verimli geçirdiğini belirten Sinan Türeyen, "satış ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde" dedi.



Özellikle kentsel dönüşüm sebebiyle bu yıl itibarıyla satışta ve kiralamada artış beklediğini söyleyen TeknoVinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, 'Teni yatırımlar konusuna değinecek olursak, kule vinçlerin nakliyesi zor ve pahalı bir operasyon. Bir vinç için sekiz tır gerekebiliyor. Bu yüzden İstanbul'daki merkez depomuzdan Ankara'nın doğusundaki herhangi bir yere vinç kiralamak uygun değil" dedi. Bu sebeple bölgesel anlamda vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı hedeflediklerini aktaran Türeyen, "Ankara'daki depomuz 2015 yılı itibarıyla faaliyete geçecek. İlerleyen yıllarda; İzmir, Antalya,  Adana  ve Gaziantep merkezlerimiz hizmete girecek" diye konuştu. 


Firmanın 2014 yılım verimli geçirdiğini dile getiren Sinan Türeyen, satışta ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde seyrettiğini söyledi. Özellikle kiralamada doluluk oranlarının senelik bazda yüzde 95'in altına düşmediğini belirten Türeyen, "Geleneksel konut inşaatlarının yanı sıra firmamız havaalanı, baraj, alışveriş merkezi ve endüstriyel tesis inşaatı gibi projelere de miza atıyor" şeklinde konuştu. Öte yandan, İstanbul genel müdürlük merkezleri üe kule vinç satış ve pazarlamasında faaliyet gösterdiklerini aktaran Türeyen, "Firmamız ayrıca STROS marka personel ve malzeme asansörlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini de yürütüyor, 'ilk önceliğimiz güvenlik' prensibiyle tasarlanan ve imal edilen STROS cephe asansörlerinin projelerde kullanılması" dedi. 


Potain kule vinçlerin şantiyelerin ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş ürün gamına sahip olduğunu belirten Sinan Türeyen, şunları kaydetti: "Ekipmanlarımız üe ügüi ise, kutu profilli gövde elemanları, modüler yapıya çağ atlatan pimli montaj sistemleri, değişken frekans sistemiyle motorlara hükmeden LVF sistemleri, kule vinçte konforu ve estetiği birleştiren vision ve ultra view model kabinler."


Dünya sektörel


Geri Dön