25 / 04 / 2024

Tekno Vinç, depo sayısını artıracak!

Tekno Vinç, depo sayısını artıracak!

Tekno Kule Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, bu yıl itibarıyla İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerinde vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı planladıklarını söyledi...



Tekno Kule Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, bu yıl itibarıyla  Ankara  deposunu faaliyete geçireceklerini açıkladı. Türeyen, daha sonra İzmir, Antalya,  Adana  ve Gaziantep merkezlerinde vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı planladıklarını söyledi. 


Sinan Türeyen, kule vinçlerin nakliyesinin çok zor ve pahalı bir operasyon olduğunu belirterek, "Bir vinç için yedi ila sekiz TIR gerekebiliyor. Böyle olunca İstanbul'daki merkez depomuzdan Ankara'nın doğusundaki herhangi bir yere vinç kiralamak çok uygun olmuyor" dedi. 2014'ün kentsel dönüşümle beraber hem satışta hem de kiralamada ciddi bir artış göstereceği öngörüsünde bulunan Türeyen, her yü planlananın üzerinde satış yaptıklarını, 2014 Nisan ayı itibarıyla tahmini satış adetlerine ulaştıklarını kaydetti. 

"2013 yılında satış ve kiralamada talep arttı" 2013'ün genel anlamıyla Tekno Vinç için oldukça başarılı bir yıl olduğuna da değinen Sinan Türeyen, "Satış ve kiralamada talep beklenenin üzerinde seyretti. Özellikle kiralamada doluluk oranımız senelik bazda yüzde 95'in altına düşmedi. 


Geleneksel konut inşaatlarının yanı sıra Tekno Vinç olarak bu dönemde hava alanı, baraj, alışveriş merkezi ve endüstriyel tesis inşaatı gibi projelere de imza attık" diye konuştu. 

Tekno Vinç'e ait kule vinçler ve dış cephe asansörlerinin Quasar, Trendist ve halen devam etmekte olan üçüncü boğaz köprüsünde kullanıldığını anlatan Grup Başkanı Sinan Türeyen, gelecek döneme dair yurtiçi projesi olarak yüksek bi: na projelerinin, yurtdışında ise Aşkabat Havalimanı ve Olimpiyat Şehri projelerinin bulunduğunu söyledi. Sinan Türeyen, yurtdışı çalışmalarında Kazakistan, Türkmenistan ve Irak'ın öne çıktığını söyledi. 



Dünya Sektörel Ek 




Geri Dön