19 / 04 / 2024

Teknoloji inşaat sektörünü geliştirdi!

Teknoloji inşaat sektörünü geliştirdi!

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Murat Bayrak'ı ziyaret etti. Ziyarette inşaat sektörünün son durumu hakkında açıklamalar yapıldı.



Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Murat Bayrak'ı ziyarette bulundu.


Ziyarette konuşan  Dişli, "Yeni yönetimin heyecanını takip ediyoruz. Bu heyecanınızı hep dinamik tutmanızı diliyorum. İnşaat sektörü, çok güzel yerlere geldi. İlimiz inşaat, müteahhitlik ve kooperatif işlerinde hep aktif hep canlı olmuştur. Bu sebeple inşaat sektörü şehir ekonomisine ve gelişimine büyük katkı sağlayan sektörlerimizdendir. Sakaryalı Başkanımıza Ankara'da yeni bir görev verilmesiyle, şehre daha büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.


İnşaat sektörünün önceki yıllarda yaşadığı malzeme bulma sıkıntısı gibi sıkıntılar yaşamadığını belirten Bayrak, "İnşaat sektörü son yıllarda güzel günler geçiriyor. Her malzemeye kolayca ulaşılabiliyor. Çünkü inşaatı yapan malzemedir. Önceden yaşanan malzeme bulma gibi sıkıntılar son yıllarda yaşanmıyor. Devreye teknoloji de girince sektörün gelişmesine yol açtı. Zaman zaman bazı kimim ve kuruluşlarla inşaat öncesi ve sonrasında sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşların hassasiyet göstermelerini bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 



Yeni Sakarya


Geri Dön