19 / 04 / 2024

Teknosa 14 yıllık hedefine ulaştı, Şırnak'la 81 ile gitti!

Teknosa 14 yıllık hedefine ulaştı, Şırnak'la 81 ile gitti!

TeknoSA, Şırnak’ın Cizre ilçesine açtığı mağazayla 81 il hedefini tamamladı. Genel Müdür Necil Oyman "14 yıl önce çıktığımız yolda, tüm Türkiye’ye teknoloji götürmeyi hedefledik, bugün bunu başardık" dedi.



SABANCI Grubu şirketlerinden teknoloji perakendecisi TeknoSA, Şırnak Cizre'de mağaza açarak 81 il hedefine ulaştı. Dünyada robot teknolojilerinin atası kabul edilen ve Leonardo da Vinci'ye ilham verdiği düşünülen Ebû’l İz İbni 

İsmail İbni Rezzaz El Cezeri’nin vatanı Cizre'deki mağazasıyla TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Cizre ile mağaza sayısı da 310’a çıktı. TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, "14 yıl önce çıktığımız yolda, tüm Türkiye’ye teknoloji götürmeyi hedefledik. Hedefe ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.


ONLINE'DA BÖLGENİN YILDIZI  


Teknosa'nın online sitesinin nüfusa göre en fazla Şırnak'tan ziyaret edildiğini kaydeden Oyman, "Bölgede çok ciddi potansiyel var. Şırnak, Hakkari, Mardin ve Tunceli, teknosa.com’u da en çok kullanan iller arasında. Şırnak ise online ziyaret artışında yüzde 2000'le bölgenin yıldızı oldu" dedi. Perakende sektörünün geleceğinde çoklu kanal yapılanmasının büyük önem taşıdığına da değinen Oyman,  "Bundan sonraki hedefimiz çoklu kanalda yoğunlaşmak. Her yerde her kanalda erişilebilir olma hedefiyle çoklu kanalda dünyanın en iyi 7 şirketi arasındayız" dedi.


MAĞAZALARDA HER GÜN BİR KREDİ


Cep telefonlarına taksit sınırlamasının ardından mağazalarında bireysel kredi vermeye başladıklarını da hatırlatan Oyman, "15 dakikada bir kredi vermek hayalimizdi. Bugün 10 dakikada süreci tamamlıyoruz. Kredilerin yüzde 75'i cep telefonlarına kullanılıyor. Her gün ortalama 1 kredi veriliyor mağazalarımızda" diye konuştu.


Telefonda yerli-yabancı yarışı


Oyman, yerli telefonların da yabancılarla kıyasıya rekabet edebildiğini belirterek "Güçlü ve tasarımı güzel cihazlar yapılmış. Taksitlerin etkisi ve uygun fiyatlarıyla yabancıları bu noktada çok zorlayacağa benziyor" değerlendirmesinde bulundu.


81 ile 81 TL fırsatı


TEKNOSA, 81 ile ulaşmanın şerefine 17-21 Eylül arasında tüm TeknoSA mağazalarında ve Teknosa.com’da özel bir kampanya düzenledi. 800 TL ve üzeri alışverişlerde LED TV’den ev sinema sistemine, cep telefonundan tablete 81 TL’lik fırsatlar sunulacak.


Akşam


Geri Dön