28 / 03 / 2024

Teknosa, 250. mağazasını Starcity Outlet Center'da açtı

Teknosa, 250. mağazasını Starcity Outlet Center'da açtı

Teknosa, 250. mağazasını Yenibosna Starcity Outlet Center'da açtı



Vatandaşlar, "Teknosa Exxtra" mağazasının saat 05.00'teki açılışı için gece saatlerinden itibaren mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinin önünde beklemeye başladı. Yüzde 80'e varan indirimden faydalanmak için soğuk ve yağışlı havada kuyrukta beklemeyi göze alan vatandaşlara, görevliler tarafından battaniye ve yağmurluklar dağıtıldı.

Çok sayıda özel güvenlik elemanının görev aldığı açılışta izdiham yaşanmaması için bariyerlerle oluşturulan koridor kullanıldı.

Gruplar halinde mağazadan içeri alınan vatandaşlar, en büyük ilgiyi 4,90 TL'ye satışa sunulan USB bellek, 19,90 TL'ye satılan telsiz telefon ve 79,90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan cep telefonlarına gösterdi.

Açılışta, Play Station 3 oyun konsolları gençlerin yoğun ilgisi ile hızla tükenirken, kadınların tercihi 799 TL'ye satılan buzdolabı, 89 TL'lik fiyatı ile dikkati çeken çay robotu oldu.

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, yaptığı açıklamada Türkiye'nin 66 şehrinde toplam 250 mağaza açtıklarını hatırlatarak, Türkiye'nin dört bir yanındaki mağazalarının tüketicilere aynı kalitede hizmet ulaştırdıklarını belirtti.

Teknosa'nın yatırımlarına hızla devam edeceğini ve yıl sonuna kadar yeni açılışlar paralelinde 1000 kişiye istihdam sağlayacaklarını kaydeden Nane, hedeflerinin Türkiye'deki tüketici talebi doğrultusunda 81 ilde yer almak olduğunu ifade etti.

Nane, teknolojiye olan ihtiyacın sürekli artacağını ifade ederek, "Zaman içinde bu form değiştirecek, farklı ürünler gelecek. Ancak tüketicinin teknolojiye olan yakınlığı ve ihtiyacı gün geçtikçe artacaktır. Bu tür ürünler
hayatımıza ayrılmaz bir biçimde girdi ve sosyalleşmemizin ayrılmaz bir parçası oldu" diye konuştu.
AA

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Saat 05.00'te indirim kuyruğu  
 
Teknoloji marketi Teknosa, 250'nci mağazasını İstanbul Yenibosna Starcity Outlet Center'da açtı.

Açılışta bazı ürünler yüzde 80 indirimli satıldı. Ucuzluktan faydalanmak isteyen tüketiciler, bin 200 metrekarelik Starcity Teknosa'nın önünde açılış saati olan sabah 05.00'ten önce kuyruk oluşturdu. Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, sene sonuna kadar yeni mağaza açılışlarıyla bin kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi. Açılışa katılan Nane, "Sene sonuna kadar mağazamız bulunmayan şehirler de dahil olmak üzere birçok yeni mağazayı daha hizmete açacağız." dedi. İndirim için bekleyenler en çok 4,90 TL'ye satışa sunulan USB bellek, 19,90 TL'ye satılan telsiz telefon ve 79,90 TL'den başlayan cep telefonlarına ilgi gösterdi. Panel TV'ler 669 TL, notebooklar 999 TL ve netbooklar ise 499 TL'den başlayan fiyatlarla satıldı. 499 TL'ye satılan Nintendo Wii ve 669 TL'ye satışa sunulan Play Station 3 oyun konsolları gençlerin yoğun ilgisi ile hızla tükendi. Kadınların tercihi ise 799 TL'ye satılan buzdolabı, yüzde 45'lik indirimle satışa sunulan mutfak seti ve 89 TL'lik çay robotu oldu. Kuruluşunun 10'uncu yılını kutlayan teknoloji perakendecisi Teknosa'nın 66 ilde ve 29 ilçede mağazası bulunuyor. Yılda 60 milyon tüketici bu mağazalara uğruyor. 81 ilde mağazaya sahip olmayı ve yeni mağazalar açmayı planlayan şirket, 2010 yılı sonuna kadar 100 bin metrekarelik net satış alanına erişmeyi planlıyor.
Zaman


Geri Dön