26 / 04 / 2024

Teknosa, 62'nci mağazasını Forum İstanbul'da açtı!

Teknosa, 62'nci mağazasını Forum İstanbul'da açtı!

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, İstanbul'daki 62. mağazasını Forum İstanbul AVM'de açtıklarını söyledi



Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, "Forum İstanbul" alışveriş merkezinde İstanbul'daki 62. mağazalarını açtıklarını belirterek, toplam mağaza sayılarını 235'e çıkarttıklarını bildirdi.

Teknosa'dan yapılan açıklamada, mağazanın açılışında konuşan Mehmet Nane'nin, açılış günü satışlarının 2 milyon doları bulacağını söylediği belirtildi.

Açıklamada, Nane'nin şu görüşlerine yer verildi: "Herkes İçin Teknoloji sloganı ile çıktığımız yolda hızla ilerliyoruz. Bugün İstanbul'daki 62. mağazamızı açarak toplam mağaza sayımızı 235'e çıkarttık. Forum İstanbul bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bugünkü açılışımızla Exxtra konseptine sahip 10. mağazamızı hayata geçirdik. Stoklarımızla sınırlı ürünlerimizde gerçekleştirdiğimiz yüzde 70'e varan indirimlere sahip ürünlerimize halkımızın ilgisi büyük oldu. Mağazamızın açılışında birkaç saat içinde binlerce ürünü açılışa özel indirimlerle müşterilerimizle buluşturduk. Kuyruklarda bekleyen tüketicilerimize verdiğimiz değer doğrultusunda düzen, nizam, intizam hedefledik. Aldığımız önlemler ve yaptığımız uygulamalarla örnek bir açılış gerçekleştirdik."

Açıklamada, mağazanın açılışında fiyatları yüzde 70 oranında indiren Teknosa'nın, düşük fiyat etiketiyle satışa sunduğu LCD televizyonlar, diz üstü bilgisayarlar, dijital fotoğraf makineleri ve cep telefonları gibi elektronik
ürünlerden ve yüzde 70'e varan indirimlerden faydalanmak isteyen 10 bini aşkın tüketicinin açılıştan 15 saat önce mağazanın önünde kuyruklar oluşturmaya başladığı bildirildi.

Açılışta en büyük ilgiyi LCD televizyonlar, diz üstü bilgisayarlar, dijital fotoğraf makineleri ve cep telefonlarının gördüğüne dikkati çekilen açıklamada, açılışa özel kurulan 45 kasa ve alınan güvenlik önlemleri sayesinde karmaşa ve yığılmanın önüne geçildiği belirtildi.

Yılın sonuna kadar toplam yüzde 16 büyüme hedefleyen Teknosa'nın, yıl sonuna kadar satış alanını toplam 85 bin metre kareye çıkarmayı hedeflediğine işaret edilen açıklamada, şu an 65 ilde 230'un üzerinde mağazası ile hizmet veren şirketin, 10. yılını kutlayacağı 2010 yılında toplam 81 ilde mağazaya sahip olmak için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.
AA

www.forumistanbul.com

İlgili haber

Forum İstanbul yarın kapılarını açıyor!

Forum İstanbul'a nasıl gidilir?


Geri Dön