20 / 04 / 2024

Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı!

Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı!

Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı. Hizmet ağını Ardahan'a açtığı yeni mağazayla 79 kente yükselten Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde bulunma hedefine 2 şehir kaldı.



Teknosa açıklamasına göre, Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazalarıyla ve online alışveriş sitesiyle tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa, hizmet ağına eklediği Ardahan mağazası ile Türkiye genelinde 79 ilde 308 mağazaya ulaştı. Teknosa bölgedeki 23 ilin 21'inde hizmet vererek sektördeki öncülüğünü korurken, şirketin henüz mağazası bulunmayan iller Hakkari ve Şırnak. 


Toplam 420 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazada elektronikten bilgisayara, beyaz eşyadan telekom ürünlerine kadar binlerce çeşit ürün uygun fiyatlarla Ardahanlı tüketicilerle buluşacak. "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle hizmet veren Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açma hedefine sadece iki il kaldı. 


Ardahan'daki mağaza açılışına katılan Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, açılışa ilişkin değerlendirmesinde, Ardahanlılar'ın Teknosa.com'a son yıllarda ilgi gösterdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: 


"Teknoloji marketi olmayan illerde Teknosa.com'a olan ilginin son iki yılda büyük oranda arttığını gözlemliyoruz. Ardahan özelinde, Teknosa.com satışlarımız 2013 yılına oranla 2014 yılında yüzde 50 arttı. Son bir yıl içerisinde Ardahanlı tüketicilerimizden aldığımız talep doğrultusunda bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Ardahan Teknosa mağazamız ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 21 ilde 36 mağazaya, Edirne'den Ardahan'a Türkiye genelinde de 308 mağazaya ulaşmış olduk. 


Açılış gününde gördüğümüz kalabalık da bu kararımızın ne kadar doğru olduğunu kanıtladı. Teknosa.com'a büyük ilgi gösteren Ardahanlılar, artık teknolojiye her istediklerinde her kanaldan ulaşabilecekler." 


"Türkiye'de teknolojinin ve Teknosa'nın ulaşamadığı vatandaşımız kalmayacak" 


Çıkış noktalarının teknolojiye ihtiyaç duyulan her noktada bulunmak olduğunu belirten Oyman, "Herkes için teknoloji' felsefemize bağlı olarak koyduğumuz, her ilde bir Teknosa hedefine çok yakında ulaşıyoruz. 81 ilde teknoloji marketi olması, ülkemiz için de sektör için de çok anlamlı"  dedi. 


Teknolojinin, toplumların ve bireylerin yaşam kalitesini artırmak için var olduğunu kaydeden Oyman, "İllere, ilçelere, her yere dünyanın en iyi teknolojik çözümlerini götürmeye odaklandık. Türkiye'de teknolojinin ve Teknosa'nın ulaşamadığı vatandaşımız kalmasın istiyoruz. 81 ilde birden var olmak, bizim için Türkiye'ye daha iyi bir yaşam sunmak demek" şeklinde konuştu. 


Dünya


Geri Dön