16 / 04 / 2024

Teknosa 81 ilde mağaza sahibi olmayı planlıyor!

Teknosa 81 ilde mağaza sahibi olmayı planlıyor!

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, 2010 yılında Türkiye'de 81 ilde mağazaya sahip olmayı planladıklarını bildirdi



Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, mağazalarının bulunmadığı şehirlerde de mekan aramaya devam ettiklerini ve 2010 yılında Türkiye'de 81 ilde mağazaya sahip olmayı planladıklarını bildirdi.

Nane, yaptığı yazılı açıklamada, 65 ilde 230'un üzerinde mağaza sayısı ile toplam 80 bin metre karede hizmet sunduklarını belirterek, Teknosa mağazalarında yılda 55 milyon ziyaretçinin ağırlandığını kaydetti.

Teknosa'nın 9 yıldır perakende sektöründe faaliyet gösterdiğini hatırlatan Nane, her dönemin özel şartlarını göz önünde bulundurduklarını, bu dönemde fiyat kadar satış sonrası hizmetin de önemli olduğunu vurguladı.

Mehmet Nane, dolayısıyla tüketicinin ürün satın alırken satış sonrası hizmetleri de dikkate alması gerektiğinin altını çizerek, "Bugün ücretsiz eve teslim, ücretsiz montaj gibi etiket fiyatına dahil satış sonrası ücretsiz hizmetler sadece Teknosa çatısı altında sunuluyor" dedi.

Uzun süredir yürüttükleri "Teknosa Asist" hizmetini daha da genişleterek mağazalarda teknik destek departmanları oluşturacaklarını belirten Nane, Türkiye genelinde 30 mağazada hizmete girecek "help desk" hizmeti ile artık müşterilerin elektronik ürünlerinde yaşayacakları basit problemleri Teknosa mağazalarında giderebileceklerini ve her konuda teknik destek alabileceklerini ifade etti.

"EXTRA'YI EXTRA İLE DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Teknosa Genel Müdürü Nane, tüketicilerin kriz döneminde öne çıkan evde vakit geçirme alışkanlıkları paralelinde yeni mağaza konseptleri geliştirdiklerine dikkati çekerek, daha geniş hizmet alanı ve ürün çeşitliliği sunan "Extra" mağazalarını bu anlayışla hayata geçirdiklerini anımsattı.

Bu konseptten başarılı sonuçlar aldıklarını dile getiren Nane, bunu "Extra" ile devam ettireceklerini, hizmet alanı 1.000 ve 2.000 metre kare arasında olan mağazaları yeniden yapılandırarak Extra konseptinde tekrar açacaklarını bildirdi.

Nane, bu mağazalarda oyun konsolları ve donanımları alanlarında daha geniş bir yelpaze sunacaklarını belirterek, Extra konseptindeki ilk mağazalarını 28 Ekim'de hizmete açılacak  İzmir  Agora Alışveriş Merkezi'nde açacaklarını ifade etti.

Güncel mağazalarını daha da genişletme çalışması içindeki Teknosa'nın, mağazası bulunmayan şehirlerde de mekan aramaya devam ettiğine değinen Nane, "2010 yılında ülkemizde 81 ilde mağazaya sahip olmayı planlıyoruz" dedi.

Önümüzdeki hafta iki yeni mağaza açılışı gerçekleştireceklerini, İzmir Agora'daki mağaza açılışının ardından 29 Ekim'de Forum İstanbul bünyesindeki "Extra" mağazasını İstanbulluların hizmetine açacaklarını kaydeden Nane, her iki açılışta da müşterilere fiyat konusunda fırsatlar sunacaklarını bildirdi.

Özellikle sabah saat 6.00'da gerçekleştirilecek Forum İstanbul mağazasının açılışına özel "büyük indirimler" yapılacağını belirten Nane, "Bugüne kadar, Türkiye'de hiç yaşanmamış bir indirim söz konusu olacak" dedi.
AA


Geri Dön