16 / 04 / 2024

TeknoSA Çanakkale 17 Burda'da yeni mağaza açtı!

TeknoSA Çanakkale 17 Burda'da yeni mağaza açtı!

TeknoSA, Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Çanakkale'deki üçüncü mağaza olan 17 Burda AVM'deki TeknoSA'nın açılışı yapıldı.



'Herkes için Teknoloji' felsefesi ile Türkiye'nin 81 ilinde tüketicilerine kaliteli hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Çanakkale'deki üçüncü ve en büyük mağazasını  Çanakkale 17 Burda'da TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ve İcra Kurulu'nun katılımı ile açtı. Toplamda 895 metrekarelik alanda hizmet verecek Çanakkale'nin en büyük TeknoSA'sı, elektronikten bilgisayara, telekom ürünlerinden beyaz eşya ve küçük ev aletlerine yüzlerce markada binlerce çeşit ürünü bulunduruyor.


Çanakkale mağazasının açılışında konuşan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, "Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin temellerini atan TeknoSA, kuruluşundan bu yana Herkes için Teknoloji felsefesi ile sektörün büyümesine öncülük ediyor. Sektör lideri olarak, odağımızda her zaman müşteri oldu. Bu kapsamda teknolojiye ihtiyaç duyulan her noktaya TeknoSA'yı götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çanakkale ilimizde ilk mağazamız 2005 Ağustos ayında açıldı. Çanakkalelilerin ilgisi günden güne artınca 2007 yılında  Carrefoursa Express içinde ikinci mağazamızı açtık. Bu iki mağazamızla 10 senedir hizmet veriyoruz. Üçüncü ve en büyük mağazamızın açılışının Çanakkale Zaferimizin 100. yılına denk gelmesi, bizim için bu mağazanın önemini daha da artırdı. Üç yüze yakın mağazamızın yanı sıra çoklu kanal modeli ile müşteri deneyimini daha kusursuz, kesintisiz ve her kanalda etkin hale getirmeye odaklandık. Yeni dönemde de yatırımlarımızın temeli ve büyümemizin lokomotifi çoklu kanal modeli olacak. Her zaman, tüketiciye değer katan yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi. 



Dünya


Geri Dön