19 / 04 / 2024

'Teknosa ile Mutfak Günleri' etkinliği Maltepe Park'ta gerçekleştirildi!

'Teknosa ile Mutfak Günleri' etkinliği Maltepe Park'ta gerçekleştirildi!

Teknosa' dan yapılan açıklamaya göre, “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ ın katılımıyla yapıldı...




Teknosa’nın tüketicilere yönelik gerçekleştirdiği “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul'da gerçekleştirildi.


Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre,  “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ın katılımıyla yapıldı. 


Özellikle kadın tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç ve ünlü aşçı Başak Sanaç eşliğinde sağlıklı beslenmenin püf noktaları ve sağlıklı yemek tarifleri anlatıldı.


Sağlıklı beslenmenin püf noktalarının yanı sıra tarifler de veren Ender Saraç tarafından seçilen menüdeki yemekleri ise aşçı Başak Sanaç, tüketicilerin de katılımıyla hazırladı.


Etkinlikte, mutfaklarda hayatı kolaylaştıracak teknolojilerin desteğiyle hazırlanan özel tarifler paylaşıldı. Menünün sürprizlerinden biri de yeni yıla sağlıkla başlamak isteyenler için sunulan Teknosa turuncu detoks çorbaydı.


Etkinliğine katılanlar, doğru ve sağlıklı beslenme konusunda Ender Saraç ile sohbet etme imkanı da buldu. Tüketicilere sağlıklı sofraların tüyolarını veren Saraç, katılımcılarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Çekilişle belirlenen şanslı beş tüketici ise Teknosa mutfağında yemek yapma hakkı ve sürpriz hediyeler kazandı.


AA


Geri Dön