29 / 03 / 2024

TeknoVinç CCS inşaat sektörüyle tanışacak!

TeknoVinç CCS inşaat sektörüyle tanışacak!

TeknoVinç, iş ortaklığını yürüttüğü Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS’yi ( Crane Control System ), Türkiye inşaat sektörü ile tanıştırmaya hazırlanıyor.



MDT CCS ve MDT CITY CCS modelleri ile Türkiye’de satışına başlanan kule vinçlerin, bu ileri teknoloji sistem sayesinde yük kaldırma performansları da artıyor. TeknoVinç, Almanya’da düzenlenen ve dünyanın en büyük inşaat makineleri fuarı olan Bauma 2016’da POTAIN tarafından lansmanı gerçekleştirilen CCS (Crane Control System) teknolojisini, Türk müteahhitlerle buluşturuyor. POTAIN kule vinçlerin ve STROS dış cephe personel ve malzeme asansörlerinin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini 30 yılı aşkın süredir yürütmekte olan TeknoVinç, yeni nesil kule vinç olarak adlandırılan MDT CCS ve MDT CITY CCS modellerinin satışına başladı.


Potain tarafından geliştirilen yeni nesil ve gelişmiş kule vinç kontrol sistemi olan CCS (Crane Control System), şantiyelerde kule vinç kullanım ezberini bozuyor. Kaldıracağı yük miktarına göre operatörün uygun gördüğü hassasiyete veya sürate bu teknolojik sistem sayesinde erişilebildiği gibi, aynı zamanda kule vinçlerin yük kaldırma performansı da artırıyor. İşletmeye alma süresini de kısaltan bu yeni sistem sayesinde, karlılık oranını da artırmak mümkün.


Kule vincin tüm hareketlerinde çok hassas bir kontrol sağlayan CCS (Crane Control System) bilgisayar destekli “start” “stop” özelliğini de kullanıcılarına sunuyor. Bu yeni nesil kule vinç kontrol sistemi, sahip olduğu Crane Star Diag özelliği ile olası arızalar konusunda operatörleri önceden uyarabiliyor.


Kişiselleştirilmiş operatör ayarları, ergonomik operatör kabini ve kule vince ait tüm ayarların tek bir ekrandan kolaylıkla yapılabildiği “Jog Dial” özelliği ile de, operatörlerin konforunu farklı bir boyuta taşıyor.


Geri Dön