25 / 04 / 2024

Tekzen 34'üncü mağazasını Yalova'da açtı!

Tekzen 34'üncü mağazasını Yalova'da açtı!

34'üncü mağazasını Yalova'da açan Tekzen'in CEO'su Murat Gigin 35'inci mağazayı Tekirdağ'da açacaklarını söyledi



Mağaza açmaya devam eden Tekzen, 34. mağazasını Yalova'da açtı. Yurt dışında, Romanya'da 4 tane Tekzen mağazasının bulunduğunu söyleyen Tekzen'in CEO'su Murat Gigin "35. mağazamızı Tekirdağ'da açacağız" dedi.
Türkiye

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Tekzen'den yeni bir mağaza daha

Ekonomide olumlu sinyaller gelmeye başladı. Tekzen, yeni bir mağaza daha açtı. Bundaan sonraki durak Tekirdağ...

Türkiye'nin dev yapı market zinciri Tekzen, Anadolu'yu fethetmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz ay sonunu Mecidiyeköy, Sapanca ve Çengelköy'de mağaza açarak kapatan Tekzen, 17 Ekim Cumartesi, saat 10.00'da, Yalova'da müşterilerine merhaba dedi. Yalova KİPA AVM'nin içinde müşterilerine hizmet verecek olan Tekzen, diğer illerdeki mağazalarında olduğu gibi Yalova'da da toplam 30 kişiye iş olanağı sağladı. 

Yalovalılar'ın yoğun ilgisi ve Tekzen yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen açılışta; çocuklar, palyaço, yüz boyama ve balon gösterileriyle, büyükler ise birbirinden renkli sürpriz hediyelerle keyifli saatler yaşadı.

Açılışta konuşma yapan Tekzen Ceo'su Murat Gigin; "Tekzen hedeflediği noktada büyümeye tam hız devam ediyor. `Her ilde Tekzen' sloganıyla çıktığımız bu yolda, farklı konseptler ve ekonomik ürün kampanyalarıyla müşterilerimize alternatif yaşam alanları yaratmaya devam edeceğiz. Yalova Tekzen, sizin mağazanız. Sizin desteklerinizle ilerleyecek" dedi. Konuşmasının sonunda Tekzen Ceo'su Murat Gigin; Tekzen'in bundan sonraki durağının Tekirdağ olduğunun müjdesini de verdi.
Bugün


Geri Dön