19 / 04 / 2024

Tekzen, 41. mağazasını Beylikdüzü'nde açtı

Tekzen, 41. mağazasını Beylikdüzü'nde açtı

Türkiye'nin dev yapı market zinciri Tekzen, 2009'un son mağazasını bu hafta sonu açtı



Ekim'de Yalova'da, Kasım'da Tekirdağ ve Ankara'da, Aralık'ta ise yurtdışında Romanya'da mağaza açan Tekzen, 41'inci mağazasını, geçtiğimiz cumartesi (26 Aralık Cumartesi) saat 10.30'da, İstanbul Beylikdüzü Marka City AVM'de hizmete sundu. Açılışta kurdeleyi kesmeden önce konuşma yapan Tekzen Ceo'su Murat Gigin, "41 kere maşallah diyerek, 2009'u İstanbul Beylikdüzü mağazasını açarak kapatıyoruz. Türkiye genelinde 41'e ulaşan Tekzen, bu mağazasıyla İstanbul'da 9'uncu mağazasına ulaşmış oluyor. Yeni yılda rotamız Mersin olacak. 2010 yılında da Tekzen'den yeni haberlere hazırlı olun" dedi.

İSTANBUL'DA 9'UNCU TEKZEN

Beylikdüzü'nün gözde alışveriş merkezlerinden Marka City AVM'ye daha şimdiden yeni bir renk getiren Tekzen; Merter, Eyüp, İkitelli, Beylikdüzü (Outlet), Kurtköy, Silivri, Mecidiyeköy ve Çengelköy'den sonra İstanbul'da 9'uncu mağazasını açmış oluyor. İstanbullular ve Tekzen yöneticilerinin katılımıyla ve özel bir Latin Grubu'nun müzikleri ve dansları eşliğinde, 26 Aralık, saat 10.30'da gerçekleşen açılışta; çocuklar, palyaço, yüz boyama ve balon gösterileriyle eğlenirken, büyükler de alışverişin keyfini çıkardı.

ANNELERDEN EBRU SANATI VE CAM ÜFLEME

Ayrıca bu defa açılışta; Büyükçekmece Belediyesi'nin ihtiyaçtan doğan, maddi açıdan ailelerine destek vermek isteyen annelere yönelik başlattığı meslek edindirme kurslarından 5 annenin de (ki artık onlar evlerine ekmek götüren çalışan hocalar artık) "ebru sanatı-takı tasarımı ve cam üfleme" gibi performanslarını sergilediği keyifli bir de gösteri gerçekleşti. Eğlenceli bir performans sergileyen annelerin her birine gösteri sonrasında Tekzen'in 100 TL değerinde alışveriş çeklerinden verildi.

 TEMA DA STANDIYLA YANIMIZDA

Eğitime ve çevreye verdiği önemin altını her fırsatta çizen Tekzen, İstanbul Beylikdüzü açılışında da Tema ile birlikteydi... Cumartesi günü yapılan açılışta, diğer mağaza açılışlarında olduğu gibi Tekzen yine Tema'ya destek verdi. Tema'dan gönüllülerin bulunduğu stantta Tekzen müşterileri, Tema hakkında daha detaylı bilgiye sahip oldular.

Başarılarında tedarikçilerinin büyük payı olduğunun her defasında altını çizen Tekzen, 15 yıldır yüzde yüz yerli sermaye ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda konseptlerini yenileyen Tekzen, Beylikdüzü'nde de 40 bin çeşit ürün yelpazesinde yine yok yok!
Bugün

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Beylikdüzü'nde, 41. mağazaya ulaştı 
 
Küresel ekonomik krize rağmen ülkemizde yatırımlar devam ediyor.
 
Geçtiğimiz ekim ve kasım ayında Yalova ve Tekirdağ'a birer mağaza açan Tekzen, 41. mağazasını ise Beylikdüzü'nde açtı. Yeni mağaza ile birlikte şirketin İstanbul'da 9 mağazaya ulaştığını söyleyen Tekzen CEO'su Murat Gigin, 2010 yılında ilk hedeflerinin Mersin'e bir adet mağaza açmak olduğunu belirtti. Tekzen'in İstanbul'da diğer mağazaları ise Merter, Eyüp, İkitelli, Kurtköy, Silivri ve Çengelköy'de bulunuyor.
Zaman


Geri Dön