18 / 04 / 2024

Tekzen 42. mağazasını Mersin'de açıyor

Tekzen 42. mağazasını Mersin'de açıyor

Tekzen, Antalya ve Alanya Mağazaları'ndan sonra şimdi de Mersin Mağazası ile 3. kez Akdeniz'i fethediyor



Tekzen, Türkiye genelinde 42. mağazasını, 22 Ocak Cuma, saat 10.00'da Mersin'de açıyor. Tekzen, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında; diğer mağaza açılışlarında olduğu gibi Mersin'de Erdemli Atatürk İlköğretim Okulu'nun da ihtiyaçlarına destek oluyor.

Türkiye'nin dev yapı market zinciri Tekzen, 2010 yılına sıkı bir giriş yapıyor ve Akdeniz'in gözde ili Mersin'de 42. mağazasını açıyor. Mersin'e yeni bir renk getirecek olan Tekzen Mersin Mağaza açılışı; 22 Ocak Cuma günü, saat 10.00'da gerçekleşecek. Tekzen Ceo'su Murat Gigin, Tekzen Genel Müdürü Ahmet Işıkgece ve Tekzen Yöneticileri'nin katılımıyla, saat 10.30'da gerçekleşecek olan açılışta; çocuklar, palyaço, yüz boyama ve balon gösterileriyle eğlenirken, büyükleri ise birbirinden renkli sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Tekzen, Mersin Mezitli İlçe Sınırı Yenişehir KİPA AVM'de hizmet verecek.

Tekzen her mağaza açılışı öncesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında şimdi de Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığı bilgilerin doğrultusunda, Mersin Erdemli Atatürk İlköğretim Okulu'nnun ihtiyaçlarını üstleniyor. Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren Tekzen, şimdi de Mersin'deki miniklerin yüzünü güldürüyor.

Açılan her mağazanın bölgesinde güçlü bir istihdam, iş ve gelişim alanı yaratan Tekzen, 2009 yılında yaşanan ekonomik krize rağmen, yurt içinde açtığı 15 mağazasıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl aynı zamanda yurt dışında Romanya'da 5. mağazaya ulaşan Tekzen, yurt içinde yeni başlattığı "Express" konseptli mağazalarıyla da müşterilerine alternatif yaşamlar sunmaya devam ediyor.

Diğer mağaza açılışlarında olduğu gibi Mersin Tekzen Mağaza açılışında da Tema Gönüllüleri standının başında olacak. Açılışa katılan Mersinliler, hem alışveriş yapmanın keyfini, hem de çevreye ve doğaya karşı sorumlulukları hakkında daha fazla detaylı bilgiye sahip olabilecekler.

Başarılarında tedarikçilerinin büyük payı olduğunun her defasında altını çizen Tekzen, 15 yıldır yüzde yüz yerli sermaye ile müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda konseptlerini yenileyen Tekzen, Mersin'de de 40 bin çeşit ürün yelpazesinde yine yok yok!
Bugün


Geri Dön