18 / 04 / 2024

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.



Tekzen Mağazalar Direktörü Ekrem Erol, açılış sonrası mağaza hakkında bilgi verdi. Bölgedeki en büyük Tekzen mağazalarından birini açtıklarını belirten Erol, değişen konseptleri ile sadece erkeklere değil artık kadınlara da hitap ettiklerini söyledi. Erol, mağazanın kentte istihdama katkı sunacağını belirterek, "Diyarbakır biliyorsunuz bizim büyük şehirlerimizden biri ve gerçekten sürekli büyüyen gelişen bir il. Dolayısıyla biz geçen senelerde ilk mağazamızı açmıştık. Neredeyse doğudaki mağazalarımızdan en büyüklerinden birini Diyarbakır'da açıyoruz. Konseptimiz değişti, müşterilerimizin gelip görmesini tavsiye ediyoruz. Ev güzelleştirme merkezi haline getirdik. Yapı marketi genelde erkeklerin aklına gelir artık bayanların da bizim müşterimiz olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum. Burada 15 bin ürünümüz var, 105'inci mağazamız."



Yurt dışında yatırımların devam ettiğini anlatan Erol, sözlerini şöyle tamamladı: "Romanya'da Kıbrıs'ta ve Irak'ta olmak üzere her sene başka ülkelere yatırım yapan, büyüyen bir şirketiz. Şuan çalışan personel sayımız 35 civarında ama taşeronlarımızı sayarsak 50 işçi çalıştırıyoruz. Onun dışında yerel firmalarla görüşmelerimiz başladı, buraya özgü yerel firmalarımızla mutlaka iş ortaklığımız olacak. Diyarbakır halkına, Türkiye'ye, şirketimize hayırlı uğurlu olsun." 




Habertürk


Geri Dön