20 / 04 / 2024

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.



Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da 11. mağazasını açıyor. Venedik rüyasının gerçeğe dönüştüğü Viaport Venezia AVM’de 4 Aralık’ta kapılarını açacak olan TEKZEN, 2500 m2 satış alanıyla müşterilerine aradıkları her ürünü rahatça bulabilecekleri alternatifler sunmakta.


Türkiye genelinde 53 İl’de 107 Mağazasıyla A’dan Z’ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan TEKZEN’de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat& tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor.


TEKZEN, Viaport Venezia mağazasında Açılışa özel Tekzen kart fırsatları da sizleri bekliyor. 3 kapılı gardırop 99.99TL, TEKZEN Home 9 dilim yağlı radyatör 159,90TL, 3’lü yaprak avize 69,99TL, Enzi ahşap açılır masa ve 4 sandalye 299,90TL, Hilal duş teknesi 239,90TL ve Tauris banyo dolabı ise 199,90 TL’den satışa sunuluyor. Büyük fırsatlarla evinizi kolayca güzelleştirmek için sizleri Tekzen’e bekliyoruz.


*Kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir.



www.tekzen.com.tr




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı. Türkiye genelinde 53 ilde 107 magazasıyla A'dan Z'ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Tekzen'de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat&tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor. Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı. 



Zaman




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Yapı market zinciri Tekzen, İstanbul'daki 11'inci mağazasını merkezi noktalardan biri olan Gaziosmanpaşa'da açtı. 53 ilde 107 mağaza ile A'dan Z'ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Tekzen'de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat&tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor. Yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri Tekzen, bu yıl 20'nci yaşını kutluyor.

Posta

Geri Dön