19 / 04 / 2024

Tekzen Pet Çağrı Merkezi kurdu!

Tekzen Pet Çağrı Merkezi kurdu!

Tekzen'in web sitesi, sokakta kalan, kaybolan hayvanlara umut oldu. Şirketin Pet Çağrı Merkezi, sokak hayvanlarına yardım için platform görevi görüyor..



Uyutulan ya da bakımsızlık ve sevgisizliğe terk edilen sokak hayvanlarına Tekzen sahip çıktı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, milyonlarca ziyaretçisi olan www. tekzen.com.tr sayfasında Pet Çağrı Merkezi adıyla bir platform oluşturduklarını, burada sahipsiz, kaybolan ve yuva arayan sokak hayvanlarını hayvanseverlerle buluşturduklarını belirtti. Mertoğlu, "Bu sayede dostlarımızın yeni sahipleriyle buluşmasına, kaybolan hayvanların da ailelerine kavuşmasına aracılık ediyoruz. Ayrıca, hayvanseverler bu platformda kaybolan, yuva arayan 'can'lar için ilan açarak duyurunun daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabiliyor" dedi. Tekzen bu projeyle bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen 'Turkey Call Center Awards 2014'te -Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri- 'En Övgüye Değer Sosyal Sorumluk Projesi' ödülünün sahibi oldu. Uğur Mertoğlu, Tekzen ve grup şirketlerinin faaliyetlerinde çalışana, tüketiciye, doğaya, çevreye saygı gereği, sürdürülebilir doğal kaynak yönetimi, daha fazla oksijen üretilmesi, karbon tutulması, erozyonun önlenmesine yönelik sosyal sorumluluk projeleriyle model ve örnek olabilme temelinde kalmayı prensip edindiğini vurguladı. 


AĞAÇLAR KORUMA ALTINDA 

Bu projelere ENAT (Endüstriyel Ağaç Tarımı) projesini örnek gösteren Mertoğlu, "Amacımız doğal ormanlarımızın üzerindeki üretim baskısının azaltılmasıyla daha iyi korunması, artan hammadde ihtiyacını karşılayarak dış pazarlara bağımlılığın azaltılması, erozyonun ve karbon emisyonunun azaltılması, yeni istihdam alanları oluşturulması, kırsal kalkınmaya katkı sağlanmak" dedi. Bu inançla 2015 itibarıyla insertlerde kullanılan kağıtları, endüstriyel ormanlardan üretilenlerle değiştirdiklerini vurgulayan Mertoğlu, aynı zamanda grup şirketlerimiz ile Gökçeada'nın organik ada özelliğini ve kalıcı girişimlerle markalaşmasına da destek verdiklerini ifade etti. 


'KADINLARI UNUTMADIK' 

İMBROZ üretim, EKOZEY imalat, TEMARI pazarlama şirketleri olarak kendi hammaddelerini üretip, pazarladıklarını anlatan Mertoğlu, Saklı Cennet markasıyla da tüketicilere daha sağlıklı, organik ve standart kalitede ürünler sunarak bu bilinci yaymaya çalıştıklarına dikkat çekti. Mertoğlu, "Çevremizdeki insanlara istihdam yaratıyor, üretim yerlerinde özellikle kadınlara eğitimler vererek sürece dahil ediyoruz" diye konuştu. TEKZEN'in ÇEDBİK, ETİD, AMPD, Bricoalliance, GFK ve EDRA'ya üye olduğunu hatırlatan Mertoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başarımızda 1.000'i aşkın iş ortağımızın öneminin farkındayız. Bu sebeple misyonumuzu "tüm paydaşlarına değer katan sosyal ve çevre sorumluluğu bilincinde, güvenli ve başarılı bir iş ortağı olmak" olarak tanımlıyoruz. Bu duyarlılıkla ülkemizi seviyor ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalışıyoruz." 


Sabah


Geri Dön