20 / 04 / 2024

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.



Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı. Türkiye genelinde 53 ilde 107 magazasıyla A'dan Z'ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Tekzen'de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat&tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor. Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı. 


Zaman 



Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi;


Türkiye genelinde 53 ilde 107 mağazasıyla A’dan Z’ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan TEKZEN’de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat&tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor.


TEKZEN, Viaport Venezia mağazasında açılışa özel Tekzen kart fırsatları da sizleri bekliyor. Yılsonuna kadar sürecek olan kampanyada, 3 kapılı gardırop 99.99TL, TEKZEN Home 9 dilim yağlı radyatör 159,90TL, 3’lü yaprak avize 69,99TL, Enzi ahşap açılır masa ve 4 sandalye 299,90TL, Hilal duş teknesi 239,90TL ve Tauris banyo dolabı ise 199,90 TL’den satışa sunuluyor. Büyük fırsatlarla evinizi kolayca güzelleştirmek için sizleri Tekzen’e bekliyoruz.




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, İstanbul'un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa'da 11. mağazasını açtı. Venedik rüyasının gerçeğe dönüştüğü Viaport Venezia AVM'de kapılarını açan TEKZEN, 2500 m'2 satış alanıyla müşterilerine aradıkları her ürünü rahatça bulabilecekleri alternatifler sunuyor. Türkiye genelinde 53 ilde 107 mağazasıyla A'dan Z'ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan TEKZEN'de, mobilyadan aydınlatmaya, banyo dolaplarından küçük ev aletlerine, inşaat&tesisat malzemelerinden bahçe dünyasına kadar birçok ürün bulunuyor. TEKZEN, Viaport Venezia mağazasında açılışa özel Tekzen kart fırsatları da sizleri bekliyor. 31 Aralık'a kadar sürecek olan kampanyada, 3 kapılı gardırop 99.99TL, TEKZEN Home 9 dilim yağlı radyatör 159,90TL, 3'lü yaprak avize 69,99TL, Enzi ahşap açılır masa ve 4 sandalye 299,90TL, Hilal duş teknesi 239,90TL ve Tauris banyo dolabı ise 199,90 TL'den satışa sunuluyor. Büyük fırsatlarla evinizi kolayca güzelleştirmek için sizleri Tekzen'e bekliyoruz. 


Milat 




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yapı market zinciri Tekzen, İstanbul'daki 11'inci mağazasını Viaport Venezia AVM'de kapılarını açtı. Türkiye genelinde 53 ilde 107 mağazasıyla faaliyet gösteren Tekzen, Viaport Venezia mağazasında açılışa özel Tekzen kart fırsatları da sunuluyor. Yılsonuna kadar sürecek olan kampanyada bir çok ürün satışa sunuluyor

Dünya


Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

TÜRKİYE'NİN en yaygın yapı market zinciri Tekzen, İstanbul'un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa'da 11'inci mağazasını açtı. Venedik rüyasının gerçeğe dönüştüğü Viaport Venezia AVM'de kapılarını açan Tekzen, 2 bin 500 metrekare satış alanıyla müşterilerine aradıkları her ürünü rahatça bulabilecekleri alternatifler sunuyor. Tekzen, Türkiye genelinde 53 ilde 107 mağazasıyla A'dan Z'ye bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında sunuyor. 

Yurt Gazetesi

Geri Dön