18 / 04 / 2024

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.



Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen,    Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak. 

Türkiye’nin öncü yapı market zinciri Tekzen, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Tekzen, Eylül ayı içinde Van ve Ankara’da iki mağaza birden açacak. 

Tatvan, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kars, Mardin, Siirt ve Şanlıurfa’da da mağazaları olan Tekzen, Doğu Anadolu’nun üçüncü büyük şehri olan Van’da ilk mağazasının açılış hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent Ankara’daki beşinci mağazasını da müşterileriyle buluşturacak olan Tekzen’in Türkiye genelindeki mağaza sayısı 106’ya ulaşacak. 


Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri olan Tekzen, 105’inci mağazasını başkent Ankara’nın Mamak ilçesindeki Anatolium AVM’de açmaya hazırlanıyor. Toplam 2 bin 805 metrekare satış alanına sahip olan bu mağaza Tekzen’in Ankara’daki 5’inci mağazası olacak. 


53’üncü ile adım atıyor 

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Doğu Anadolu’nun üçüncü büyük şehri Van’daki ilk mağazasını 18 Eylül’de açacak olan Tekzen’in Van Merkez’deki mağazası 2 bin 500 metrekare satış alanına sahip olacak. 



Geri Dön