17 / 04 / 2024

Teleset Nebula Yatak Odası ile modern ve şık dokunuşlar odanızda!

Teleset Nebula Yatak Odası ile modern ve şık dokunuşlar odanızda!

TELESET Nebula Yatak Odası, sade ve zarif tasarımıyla evlere dekoratif şıklık getirirken, işlevselliğiyle de dikkat çekiyor…



Şık ve sade çizgilerin kullanıldığı Nebula Yatak Odası, özgün tasarımıyla dikkatleri çekiyor. TELESET’in modern mobilyacılık anlayışını yansıtan Nebula Yatak Odası, çift kişilik yatak, gardolap, komodin ve şifonyerden oluşuyor.


Gardolap iç dizaynında ara bölme olmaması özelliğiyle aynı ebatlardaki diğer gardolaplardan 1,5 kat daha fazla kullanım avantajı sağlıyor. Kaliteli malzeme ve usta işçilikle tasarlanan gardolaplarda kullanılan demir iskelet, yapılan dayanıklılık testlerinde elde ettiği 2 kata kadar sağlamlıkla, uzun ömürlü ve güvenli kullanım sağlıyor. LED ışıklı iç dizayn, ayarlanabilir raflar ve aksesuar bölümü işlevselliğinin yanı sıra kullanımı oldukça kolaylaştırıyor. Tüm gardolaplar iki kişinin ihtiyaçları göz önünde bulundurulup tasarlandı.


Camel, bazalt ve patlıcan moru gibi renklerin muhteşem uyumunu evlere getiren TELESET Nebula Yatak Odası, 2 çekmeceli komodini ve 4 çekmeceli şifonyeriyle aksesuarlarınızı ve eşyalarınızı saklamak için ekstra yer sağlarken, yatak odanızı dekoratif anlamda da tamamlıyor.


Geri Dön