18 / 04 / 2024

Tema Banyo'dan el değmeyen rezervuar!

Tema Banyo'dan el değmeyen rezervuar!

Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.



Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. El değmeden ayak yardımıyla kullanılabilen bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.


Yenilikçi ürünleriyle yapı malzemeleri sektörüne farklılık getiren Tema Banyo, tuvaletlerde el değmeden rezervuar kullanımını sağlayan yepyeni ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Özellikle hastane, okul, iş merkezi, havalimanı, otel gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlayacak olan bu yeni ürün sayesinde el değmeden ayak yardımıyla rezervuar kullanılabilecek. 

Hem duvardan hem de yerden gömmeli olarak pazara sunulan ve kullanıldığı alanlarda hijyen sağlayan bu yeni rezervuarın satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor. Ürünler yüzde 50’ye varan indirimlerle satış noktalarında yerini alıyor.



Geri Dön