19 / 04 / 2024

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü!

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü!

Tema Banyo'dan Türkiye ile Yunanistan arasında dostluk köprüsü kuruldu. 2015 yılında yurtdışında da büyüme hedefleyen Tema Banyo, komşu ülke Yunanistan’dan ürünlerini satan 20 firmanın sahip ve yöneticilerini İstanbul’da ağırladı.



Türkiye’nin yanı sıra yurtdışındaki yatırımlarıyla da dikkat çeken Tema Banyo, Yunanistan’dan gelen müşterilerini İstanbul’da ağırladı. Tema Hellas SA yetkilileri ile başta Atina olmak üzere üzere 12 şehirden İstanbul’a gelen Yunan misafirlere Tema Banyo yönetimi tarafından hem İstanbul’u tanıma fırsatı sunuldu hem de ticari hedefler aktarıldı.


Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, Türkiye’nin yanı sıra ihracat pazarlarında da 2015 yılında büyüme hedeflerinin yüksek olduğuna dikkat çekerek, “Özellikle Yunanistan’a büyük önem veriyoruz. İki ülke arasındaki ticaretin ve dostluk ilişkilerinin gelişmesi sektör için bir fırsat” dedi.


Yunanistan’dan Tema Hellas SA yetkilileri ile birlikte Tema Banyo ürünlerini satan 20 farklı firmanın sahip ve yöneticilerini ağırladıklarını açıklayan Odabaşı, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri davetin her yıl geleneksel hale getirilmesini hedeflediklerini de ifade etti.



Geri Dön