26 / 04 / 2024

Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?

Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?

Tema İstanbul projesinde AVM olacak mı? Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak? Tema İstanbul AVM, Tema Plaza'da ne zaman kapılarını açacak? Tema İstanbul projesinde AVM çalışmaları şu an ne durumda? İşte cevaplar...



Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?


Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişimi tarafından Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin AVM bölümü ortak girişim tarafından projelendiriliyor. Tema İstanbul projesi genelinde seçici davranan ortaklık, Tema İstanbul AVM için de aynı titizliği gösteriyor ve proje aşamasında gelen önerileri değerlendiriyor. Bu sebeple İstanbul AVM için kaç metrekarelik bir alan ayrılacağı ve kaç mağaza olacağı gibi detaylar henüz netleşmedi. 

 


Tema İstanbul AVM nerede?


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre Tema İstanbul AVM, Tema İstanbul içindeki Tema Plaza'da hayata geçirilecek. 



Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?


Tema İstanbul AVM, henüz proje aşamasında olduğu için açılış için planlanan bir tarih yok ancak Tema İstanbul projesinde konut teslimleri Haziran 2015'te başlayacak ve bölgede yaşam Temmuz 2015'te fiilen başlamış olacak.


Tema İstanbul projesinde eğlence parkı ile birlikte projelendirilen Tema İstanbul AVM'nin de Temmuz 2015'ten sonra inşaatına başlanması planlanıyor. 


Tema İstanbul nerede?


Tema İstanbul, hızla gelişmekte olan İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Atakent'te yer alıyor. Olimpiyat Stadı'nın yakınında bulunan proje ile Atatürk Havalimanı'nın arasında yalnızca birkaç kilometre mesafe bulunuyor. Tema İstanbul projesi Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'ne komşu durumda.


Tema İstanbul Evleri 333 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde toplam 3 bin 610 adet daire mevcut.


Tema İstanbul projesi 1,5 milyon metrekare alan üzerinde 2 milyar dolarlık yatırım bedeliyle inşa ediliyor.


Tema İstanbul iletişim!


Tel: 0212 970 00 00

Web: www.temaistanbul.com


Geri Dön