18 / 04 / 2024

Tema İSTANBUL Emlak 2014 fuarında!

Tema İSTANBUL Emlak 2014 fuarında!

Mega karma proje Tema İSTANBUL’ un, 500 metrekarelik dev standı ile Türkiye’ nin gayrimenkul buluşması Emlak 2014 fuarında yine yoğun ilgi görerek, gövde gösterisi yapması bekleniyor...





Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gördüğü Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na tekrar katılacak. Mega karma proje Tema İSTANBUL’un, 500 metrekarelik dev standı ile Türkiye’nin gayrimenkul buluşması Emlak 2014 fuarında yine yoğun ilgi görerek, gövde gösterisi yapması bekleniyor.


Gerek devasa büyüklüğü, gerek karma yapısını oluşturan güçlü fonksiyonları ve gerekse benzersiz özellikleri ile Türkiye’nin dünya çapındaki projesi Tema İSTANBUL, 2013’de katılarak ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı – EMLAK 2014’te bu yıl da yer alacak.  Emlak 2014’teki Tema İSTANBUL standında, MESA, ARTAŞ–AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR–AKDAŞ Ortak Girişimi üst yönetimi; Erhan Boysanoğlu, Süleyman Çetinsaya Ali Kantur ve Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan ev sahipliği yapacak. Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi Hall 2’de yer alan 500 metrekarelik Tema İSTANBUL standı, yıl olduğu gibi bu sene de fuarın en büyükleri arasında yer alacak. 


Tema İSTANBUL yarattığı cazibe ve değeri EMLAK 2014’e de taşıyacak


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, ulusal arenada ilk kez Emlak 2013’te boy göstermiş ve yoğun ilgi çekmişti. Fuarın en büyük alanlarından birini kaplayan Tema İSTANBUL standı, yoğun ilgi görmüştü. Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL, uluslararası arenada ilk defa vitrine çıktığı MIPIM 2014’te de hem yatırımcılar hem de ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği projeler arasında yer almıştı. Türkiye gayrimenkul sektörünün referans projesi Tema İSTANBUL’un, gerek eşsiz özellikleri, gerekse yatırımcılar ve ziyaretçiler üzerinde yaratacağı cazibe ile Emlak 2014’te de gövde gösterisi yapması bekleniyor. 


Açılışı Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak


Türkiye gayrimenkul sektörünün global vitrini olarak adlandırılan Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı – EMLAK 2014, İstanbul Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Bir önceki yıla göre iki kat büyüyerek toplam 40 bin metrekarelik bir alanda kurulacak olan EMLAK 2014’te Tema İSTANBUL’un yanı sıra sergilenecek toplam 200 seçkin proje, ulusal ve uluslararası arenada Türkiye gayrimenkul sektörünün vitrini olacak. Bu yıl açılışını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah tarafından yapılacak olan fuarın, 6.000’i yabancı olmak üzere yaklaşık 35.000 ziyaretçiyi çekmesi bekleniyor. Ağırlıkla Orta Doğu, Körfez Bölgesi ve Arap Yarımadası olmak üzere birçok ülkeden yabancı yatırımcı ve ziyaretçilerin de katılacağı fuarın bu yıl sektöre 2 milyar dolarlık destek sağlaması hedefleniyor. 


Mega proje, istikrarlı üretim ve satış hızı ile de sektörüne referans oluyor


Eşsiz özellikleri ile bünyesinde birçok ‘ilk’ ve ‘en’leri barındıran Tema İSTANBUL, istikrarı ve hızı ile de sektörünün referans noktası konumunda. Alanında Türkiye’nin en büyüğü olan Tema İSTANBUL şantiyesi, adeta bir konut üretim fabrikası gibi çalışıyor. Ortalama 3.500 işçinin çalıştığı şantiyede, günde 14 dairenin kaba inşaatı tamamlanıyor. Diğer bir deyişle Tema İSTANBUL şantiyesi, günde ortalama 5 dairenin anahtar teslim halde tamamlandığı bir hızla çalışıyor. Lansman öncesi rekor rakamlara ulaşan Tema İSTANBUL’un başarılı satış grafiği de büyük bir istikrar ve hız ile devam ediyor. Tema İSTANBUL’da aylık ortalama günlük ortalama 5 dairenin satışı gerçekleştiriliyor. 

Güçlü fonksiyonları ile Tema İSTANBUL bölgesinin kaderini değiştiriyor


İstanbul Küçükçekmece’de Atakent Mahallesi’ndeki 1,5 milyon metrekarelik bir alan üzerinde yapımına başlanan Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’un yatırım değeri, yaklaşık 2 milyar dolara ulaşıyor. Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL, farklı bir yaşam kültürü vaat eden ‘Konut Bölgesi’, dünya çapındaki temalı eğlence parkı “Tema WORLD” ve farklı alışveriş konsepti “Tema PLAZA” ile birlikte üç ana fonksiyondan oluşuyor. Türkiye’nin ilk master planlı mega karma projesinde ayrıca; eğitim, sağlık, turizm, sosyo-kültürel ve ticari tamamlayıcı fonksiyonlar da yer alıyor. Tema İSTANBUL, devasa boyutları ve güçlü fonksiyonları ile yeni bir yaşam kültürü sunmakla kalmıyor, bölgesinin kaderini değiştiriyor. Tema İSTANBUL yarattığı değerler ile ‘uyuma bölgesi’ olan Atakent’i, yeni bir yaşam, iş, alışveriş ve eğlence merkezine dönüştürüyor.


Konut Bölgesi, sessiz, huzurlu, manzaralı ve korunaklı çok özel bir noktada   


Türkiye’nin mega karma projesi Tema İSTANBUL’un ilk etabı konumundaki Konut Bölgesi, dev proje arazisi içerisinde, 330 bin metrekarelik özel bir alan içinde yer alıyor. Bölgenin iklim ve coğrafi yapısı da özenle değerlendirilerek proje arazisinin güney bölgesinde konumlandırılan Konut Bölgesi, sessiz, huzurlu, korunaklı ve özel bir noktada yer alıyor. Tema İSTANBUL konutları, eşsiz özelliklerinin yanı sıra bulunduğu kot seviyesinin de avantajıyla, Küçükçekmece Gölü ve panoramik kent manzarasına sahip bulunuyor. Tema İSTANBUL konut bölgesi arazisinin de %84’ü, peyzaj ve doğal yeşil alan olarak düzenleniyor.


Mutlu yaşama dair tüm olanaklar Tema İSTANBUL’da sunuluyor


Karma projenin diğer fonksiyonlarının hayata geçmesiyle ortaya çıkacak çok önemli değerin, bugünden müşterilere sunulduğu Tema İSTANBUL konut bölgesi, 3–12 kat ile 18–30 kat arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3.531 konuttan oluşuyor. Yaklaşık 800 milyon dolarlık toplam yatırım değerine sahip Tema İSTANBUL konu bölgesinde, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan farklı büyüklük ve tipteki zengin daire seçenekleri ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. 3 bin metrekare büyüklüğünde sosyal tesisin bulunduğu projede; beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları ile sosyal olanaklar da en üst seviyede yer alıyor. 285 bin metrekarenin üzerine devasa bir peyzaj ve doğal yeşil alana sahip olan Tema İSTANBUL konut bölgesinde, yaklaşık 6.400 araçlık kapalı, 800 araçlık açık otopark da bulunuyor.



Geri Dön