19 / 04 / 2024

Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı!

Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı kapsamında konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...




Tema İstanbul Evleri Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortak girişimi ile İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.  Tema İstanbul  Evleri Halkalı ödeme planından haberimizin devamında bahsedeceğiz.


Atakent bölgesinde yükselen Tema İstanbul Evleri, alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve konutlardan oluşan karma bir proje olarak tasarlandı.


3 bin 610 adet rezidans dairenin bulunduğu Tema İstanbul projesinde konut alanlarının dışında Tema Plaza, Tema World ve Tema Mall alanları da yer alıyor.

 

Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı!


Tema Plaza Halkalı'da cafe, restoran ve alışveriş alanları yer alırken, Halkalı Tema Mall AVM'de dünyaca ünlü markaların yer alacağı mağazalardan alışveriş yapma imkanı sunuluyor.


Tema World Eğlence Merkezi ise 360 bin metrekare alandan meydana geliyor. Tema World Eğlence Merkezi içerisinde hazırlanan Uzak Doğu, Eski İstanbul ve Orta Doğu temalı üç konsept ziyaretçilerini eğlenceye doyuruyor.


Tema İstanbul fiyat!


Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı kapsamında konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor. Tema İstanbul Evleri 333 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor.


Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı!


Tema İstanbul Konutları'nda tenis kortu, fitness center, spa, bisiklet parkurları, geniş meydanlar, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, meyve bahçeleri, otopark alanları yer alıyor.


Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı!


Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı dahilinde satışa sunulan konutların büyüklükleri şöyle:


1+1 daireler 53,11 metrekare,  

2+1 daireler 88,95 metrekare, 

3+1 daireler 107,54 metrekare, 

4+1 daireler ise 141,67 metrekare olarak belirlendi. 


Theme İstanbul ulaşım krokisi!


Tema İstanbul Evleri Halkalı ödeme planı!


Tema İstanbul iletişim bilgileri!


Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön