25 / 04 / 2024

Tema İstanbul Evleri!

Tema İstanbul Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Evleri' nde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL' den başlıyor. Tema İstanbul Evleri' nde daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması bekleniyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortak imzasıyla yükselen  Tema İstanbul  Evleri İstanbul'un Halkalı Atakent Bölgesi'nde inşa ediliyor. Tema İstanbul Evleri, Tema Plaza, Tema Mall, Tema İstanbul Konutları ve Tema World olarak 4 farklı bölünden oluşuyor.


Tema World!


İstanbul'un en eğlenceli parklarından biri olması beklenen Tema World Doğu-Batı kültürünü ve geçmiş zamanın İstanbul'unu günümüze taşımayı hedefliyor. Tema World 360 bin metrekare alana konumlandırılarak dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olma özelliğini taşıyor.


Tema Plaza!


Alış veriş ve sosyal mekanlardan oluşacak Tema Plaza, çevresinde yer alan yeme içme alanlarıyla ziyaretçilerinin buluşma noktası olmayı hedefliyor.


Tema Mall!


Tema İstanbul projesine birkaç adım uzaklıkta olan Tema Mall, Türkiye'nin en prestijli alışveriş merkezi olmanın yanı sıra, içerisinde ünlü markaların mağazalarını da barındırmayı hedefliyor.


Tema İstanbul Evleri kapsamında konut alanı 333 bin metrekare ve tüm alan 1,5 milyon metrekare olarak belirlendi. Projede toplam 3 bin 610 konut yer alıyor. 


Tema İstanbul Evleri'nde; 1 oda 1 salon konutların alanları 53,11 metrekare, 2 oda 1 salon konutların alanları 88,95 metrekare, 3 oda 1 salon konutların alanları 107 metrekare ve 4 oda 1 salon konutların alanları 141,67 metrekare olarak inşa ediliyor.


Tema İstanbul Evleri'nde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor. Tema İstanbul Evleri'nin daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması hedefleniyor.


Tema İstanbul Evleri iletişim bilgileri!

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön