29 / 03 / 2024

Tema İstanbul Halkalı Evleri!

Tema İstanbul Halkalı Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Halkalı Evleri satışları 26 Haziran 2013 Çarşamba günü başlıyor. Tema İstanbul Halkalı projesi Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat, Mesa ve Kantur işbirliği ile yükseliyor...




Uzun süredir satışa çıkması beklenen proje Tema Park'ın ismi değiştirilerek  Tema İstanbul  adıyla 26 Haziran 2013 Çarşamba günü satışa sunuluyor. Tema İstanbul Evleri Halkalı'da inşa ediliyor.


Tema İstanbul Halkalı Evleri Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat, Mesa ve Kantur firmaları tarafından ortak olarak hayata geçiriliyor. Tema İstanbul Halkalı Evleri'nde daha önce projede yer alan fuar alanı iptal edildi. Tema İstanbul Halkalı Evleri fiyat listesi metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlıyor.


Tema İstanbul Halkalı Evleri projesinde konut, ofis, dükkan, AVM, eğlence alanları bulunuyor. 1+0 daire tipinin iptal edildiği Tema İstanbul Halkalı Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Tema İstanbul Halkalı Evleri daire büyüklükleri 65 metrekarden başlayıp, 196 metrekareye kadar değişiyor. 3 bin 500 adet konutun yer alacağı Tema İstanbul Halkalı Evleri satışları ilk olarak 1.500 konut için başlıyor.


Küçükçekmece Belediye ile ruhsat için anlaşmanın imzalandığı Tema İstanbul Halkalı Evleri TOKİ'ye ait arsa üzerinde yükseliyor. Tema İstanbul Halkalı Evleri teslim tarihi 2016 yılı olarak belirtiliyor.


Tema İstanbul Halkalı Evleri iletişim

Telefon : (212) 970 00 00

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön